REVIJA SUZY

FOTO: Nostalgični večer prijateljev Suzy

Nocoj je čas za zabavo: na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani so se zbrali ljubitelji in podporniki najboljše slovenske revije Suzy.
Fotografija: S tematiko zabave, imenovane Suzy nostalgija, sta usklajena tudi prizorišče in oblačilna zapoved. FOTO: A. J.
Odpri galerijo
S tematiko zabave, imenovane Suzy nostalgija, sta usklajena tudi prizorišče in oblačilna zapoved. FOTO: A. J.

Revija Suzy vam vsak petek prinaša ekskluzivne zgodbe iz zakulisja slovenske estradne scene. Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani v Paviljonu se je ob 18. uri začela zdaj že tradicionalna zabava revije Suzy. Na tretjem rojstnem dnevu priljubljenega tednika odmevajo hiti iz šest-, sedem- in osemdesetih let. S tematiko zabave, imenovane Suzy nostalgija, sta usklajena tudi prizorišče in oblačilna zapoved.

Kdo je na zabavi?

Med gosti, ki so nam potrdili prihod, najdemo lepotico Iryno Osypenko, poslanca Zmaga Jelinčiča, dobrodelno Failo Pašič Bišić, radijskega mogotca Lea Oblaka, eno vodilnih slovenskih menedžerk in piarovk Andrejo Jernejčič, eksžupanjo Viko Potočnik, šefa, ki je Postojnsko jamo spremenil v svetovno zgodbo o uspehu, Marjana Batagelja, televizijko Ljerko Bizilj, vedno nagajivega evrovizijca Andreja Hoferja, šefinjo Združenja manager Sašo Mrak, plesalko in voditeljico Barbro Drnač ter cel kup estradnikov: Mikija Šarca, Alyo, Anjo Rupel, Danico Lovenjak, Giannija Rijavca, Tinkaro Fortuna, Lada Bizovičarja, Laro Komar, Miho Deželaka, Nušo Derendo, Samuela Lucasa, Vilija Resnika in ostale.

Skrivnost in Suzy junakinja

Zbrane zabava komik Tilen Artač, ki se je posebej za to priložnost prelevil v znanega Slovenca. Katerega? Naj to ostane še skrivnost. Dodajmo še, da je Suzy junakinja postala Rebeka Dremelj. »Ker je carica in ker prisega na iskrenost,« je razložila urednica Suzy Barbra Jermann. Lani je bila ta junakinja Urška Vučak Markež, predlani Miha Deželak.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije