OTROCI ZVEZDNIKOV

Nori na sladoled

Najmlajši obožujejo sladoled in zvezdniški otroci niso nobena izjema pri tem. Če želite srečati njihove slavne starše, je vsaj poleti najbolje, da se postavite v vrsto v prodajalni sladoleda najbliže njihovemu domu.
Fotografija: Wyatt Isabelle dobi sladoled najprej pri mamici Mili Kunis, nato pa še pri očku Ashtonu Kutcherju.
Odpri galerijo
Wyatt Isabelle dobi sladoled najprej pri mamici Mili Kunis, nato pa še pri očku Ashtonu Kutcherju.

Super mama

Kar počne Kim Kardashian, počne na veliko. Tudi svoje hčerke North West tako ne pelje le preprosto na sladoled, pač pa kar v muzej sladoleda. V njegovih izpostavah v Los Angelesu in San Franciscu si je mogoče ogledati različne umetniške instalacije, povezane s sladoledom, ter kupovati prav posebne vrste sladoleda, izdelanega iz najboljših sestavin z vsega sveta. S sladoledno obarvanim izletom sta dekleti pred časom proslavili otroško kolekcijo, ki jo je Kim poslala na tržišče skupaj z možem Kanyejem Westom​.

Družinska razvada

Družina Jennifer Garner in Bena Afflecka je nora na sladoled: obožujeta ga tako oba zvezdnika kot njuni trije otroci. Odkar sta ločena, nekdanja zakonca otroke vodita na priljubljeno družinsko sladkarijo izmenično – Jennifer pelje na sladoled sina Samuela, Ben pa hčerki Violet in Seraphino.
Jennifer Garner na sladoledu s sinom Samuelom
Jennifer Garner na sladoledu s sinom Samuelom

Zvezdo televizijske grozljivke Alias so s sinom tako ujeli v prodajalni sladoleda v Brentwoodu, kjer družina živi.

Prebrisani starši

Igralca Mila Kunis in Ashton Kutcher ne slovita le kot lepa, ampak tudi kot pametna, njuna bistrost pa se kaže tudi pri vzgoji otrok. Ko peljeta na sladoled svojo triletno malčico Wyatt Isabelle, prebrisanca ne naročita sladoleda za hčerko, pač pa z njo izmenično delita vsak svoj sladoled.
Wyatt Isabelle dobi sladoled najprej pri mamici Mili Kunis, nato pa še pri očku Ashtonu Kutcherju.
Wyatt Isabelle dobi sladoled najprej pri mamici Mili Kunis, nato pa še pri očku Ashtonu Kutcherju.

Tako se izogneta popackanim oblačilom, triletnica pa lahko poskusi več sladolednih okusov, ne da bi bila porcija prevelika zanjo.

Skuštrana, a srečna

Natalie Portman v filmih pogosto uprizarja lepotice, ki so videti, kot da se zjutraj že zbudijo popolne, ne da bi jim štrlel en sam las. V vsakdanjem življenju pa je igralka povsem navadna mamica, ki je, če bi jo srečali v vrsti za sladoled, nemara ne bi niti prepoznali kot slavno igralko. Paparaci so oskarjevko s sinom Alephom in možem Benjaminom Millepiedom ujeli pred prodajalno sladoleda v Austinu v Teksasu.

Skrbni očka

Zvezdnik erotične sage Petdeset odtenkov Jamie Dornan je v nasprotju z likom, ki ga igra v njej, družinski človek. Z igralko Amelio Warner ima dve hčerki, triletno Dulcie in dveletno Elvo.
Jamie Dornan pridno nosi igrače, medtem ko se hčerka Dulcie sladka.
Jamie Dornan pridno nosi igrače, medtem ko se hčerka Dulcie sladka.

Starejša je že velika ljubiteljica sladoleda in slavni očka jo z veseljem razveseli z njim. Da se lahko malčica, ki ima, kot kaže, raje sladoled v lončku kot v kornetu, v miru sladka, skrbni oče medtem pridno nosi dekličino lutko dojenčka.

V bližnji sladoledarni

Gwen Stefani in Gavin Rossdale imata doma malo četico otrok – 12-letnega Kingstona, devetletnega Zumo in štiriletnega Apolla, ki so vsi ljubitelji sladoleda. Družina se, plus minus najmlajši družinski član, pogosto odpravi v sladoledarno, ki je, kako praktično, čisto blizu njihovega doma v Los Angelesu. Slavna glasbenika otrokoma ne odrekata sladkorja, ampak starejšima sinovoma naročita zajetno porcijo.

Victoria na dieti?

Victoria Beckham in njeni otroci so vedno videti kot iz škatlice, zato ni čudno, da so tudi na posnetku, na katerem so jih paparaci ujeli med izletom na sladoled, videti kot bi skočili iz kakšnega oglasa.
Victoria Beckham gre na kavo, otroka Romeo in Harper pa na sladoled.
Victoria Beckham gre na kavo, otroka Romeo in Harper pa na sladoled.

Brooklyn, Romeo, Cruz in Harper so si ledeno sladkarijo privoščili po napornem dnevu nakupovanja s slavno mamo v Los Angelesu. Vitka Victoria pa je posladek izpustila in si raje privoščila veliko merico kave. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije