NOVA KARIERA

Nič več mediji, pred njo so novi izzivi

Lili Žagar v drugačni vlogi.
Fotografija: Sprva je bila sicer skeptična in je imela pred prvo oddajo res hudo tremo, a je kmalu sproščeno zaplavala v nove vode.
Odpri galerijo
Sprva je bila sicer skeptična in je imela pred prvo oddajo res hudo tremo, a je kmalu sproščeno zaplavala v nove vode.

Novo leto je Lili Žagar z družinico pričakala na Pokljuki, zdaj pa že koraka novim izzivom naproti. Leto 2019 namreč prinaša spremembe tudi zanjo. Voditeljica se je decembra poslovila od oddaje Dan, ki sta jo vodili skupaj s Katjo Tratnik.
Marko Potrč je takole ovekovečil svojo družinico med pohodom na Blejsko kočo na zadnji dan v letu.
Marko Potrč je takole ovekovečil svojo družinico med pohodom na Blejsko kočo na zadnji dan v letu.

»To je bil zame res povsem nov format oddaje, v katerem sem zelo uživala. Končno sem lahko pokazala še svojo drugo plat vodenja,« veselo pove Lili. »Uredniki so nama s Katjo dali precej proste roke in moram reči, da sem se v tem res našla.« Zdaj je sicer ne bomo več videvali na malih zaslonih, a Lili ima že nove načrte.

»Nerada sem skrivnostna,« se namuzne, »a ponudba za vodenje te oddaje je prišla v času, ko sem mislila, da sem kot voditeljica na televiziji že zaključila. Takrat sem že ustvarjala nekaj drugega, a sem se nato posvetila oddaji, zdaj pa se bom lahko vrnila k temu projektu.« Obljublja tudi, da bomo kmalu izvedeli, za kaj gre, namigne pa le, da ni povezano z mediji. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije