NOSEČNICE

Modne tudi s trebuščki

Objavljeno 16. junij 2019 22.44 | Posodobljeno 16. junij 2019 22.44 | Piše: A. J.

Slavne nosečnice navdušujejo. 

Elegantna Keira Knightley je zaobljen trebušček tokrat pokazala v Parizu, oblečena v Chanelovo obleko.
V teh dneh je odjeknila novica, da sta noseči kar dve lepotici s filmskih platen. Keira Knightley z možem Jamesom Rightonom pričakuje drugega otroka, Blake Lively pa tretjega. Nosečnosti se poleg njune družine, družabnega kroga in oboževalcev veselijo tudi modne sladokuske z vseh koncev sveta.

image
WENN.com Elegantna Keira Knightley je zaobljen trebušček tokrat pokazala v Parizu, oblečena v Chanelovo obleko.
Zvezdnici sta namreč že v preteklosti dokazali, da jima odlično uspeva ohranjati status modne ikone z nosečniškim trebuščkom, osupljivi pa sta tudi v opravah, v katerih sta tokrat razglasili veselo novico. Glede na to, da je njuna največja konkurenca, elegantna žena princa Harryja Meghan Markle, izločena iz igre, ni dvoma, da bosta v prihodnjih mesecih žezlo najbolje oblečenih nosečnic na svetu prevzeli prav omenjeni igralki.

image
John Rainford/WENN Do nedavnega je žezlo najbolje oblečene nosečnice v rokah držala Meghan Markle, soproga britanskega princa Harryja.
Najbolj modne bodoče mamice pa so ob hvali včasih deležne tudi graje, sploh če v visoki nosečnosti izbirajo oblačila in obuvala, ki naj bi bila za ženske z zaobljenim trebuščkom neprimerna. Problematične so predvsem visoke pete, ki jih nosijo vse do poroda, s tem pa ustvarjajo vtis, da je nošenje tovrstnega obuvala v blaženem stanju povsem primerno, čeprav strokovnjaki opozarjajo, da lahko celo škoduje zdravju. 
Deli s prijatelji