Mirjam Potrbin in Milena Novak: Dragoceno prijateljstvo

Vsakogar, ki ju vidi, prevzamejo tudi njuno veselje, sproščenost in nalezljiv optimizem.
Fotografija: Takole sta si čas za druženje vzeli Mirjam Potrbin in Milena Novak.
Odpri galerijo
Takole sta si čas za druženje vzeli Mirjam Potrbin in Milena Novak.

Kjer koli se pojavita mama košarkarskega šampiona Luke Dončića, Mirjam Potrbin, in športna novinarka Milena Novak, pritegneta veliko pozornosti. Ne samo zato, ker sta takšni lepotici, da bi se lahko, čeprav sta že dolgo mami, sprehajali po modnih brveh. Vsakogar, ki ju vidi, prevzamejo tudi njuno veselje, sproščenost in nalezljiv optimizem. Zaradi številnih obveznosti, pa tudi ker živita vsaka na svojem koncu sveta, se vidita manj pogosto, kot bi si želeli.

Zato pa znata dobro izkoristiti čas, ko je Mirjam v Ljubljani, in ne kot običajno ob svojem sinu Luki v Dallasu. Pa tudi Luka se je nedavno z zasebnim letalom vrnil v Slovenijo. Temnolaska in svetlolaska lepe dneve v izolaciji izkoriščata tudi za to, da združita prijetno s koristnim – na hrib sta si šli razgibat mišice.

Lahko ste prepričani, da sta tudi tisti jezični dobro utrdili. Z lahkoto sta lezli v hrib in pri tem veselo klepetali. Milena je vesela, da se je Mirjam za nekaj časa vrnila v Slovenijo, tako da bo tudi priložnosti za ženska druženja še nekaj.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije