Meghan in Harry: Zakon lahko razpade

Kaj jima napovedujejo zvezde?
Fotografija: Meghan je v Veliko Britanijo iz Kanade prišla le za nekaj dni in se hitro vrnila.
Odpri galerijo
Meghan je v Veliko Britanijo iz Kanade prišla le za nekaj dni in se hitro vrnila.

Meghan je s poroko pr. Luna vstopila v vodnarja, ki želi svobodo, modernost, napredek in spodbuja revolucionarni, uporniški, humanitarni duh, brez omejitev, in podira mostove, če kaj ni po njeno. Harryjeva pr. Luna pa je v pridni in uslužni devici ter je kljub besu, ki ga spodbuja pr. Mars na ascendentu, bolj sledeča copata, ne kolovodja prevrata. Da je Meghan nesrečna, je jasno. S Soncem v levu v 1. hiši in severnim karmičnim vozlom je navajena biti samozavestna, vodilna, v središču pozornosti, ne pa se ukloniti in opravljati toge in resne službe za koga drugega. Materinstvo ji ni najbolj pisano na kožo – vladar hiše otrok Pluton je v kvadratu z ascendentom, tradicionalni vladar Mars pa je vpet v problematični T-kvadrat. Položen je v 12. hišo, v raka, kar kaže pasivno agresijo, vezano na družino, kvadrat z Luno, Saturnom in Jupitrom pa prepire, zdrahe, težo in dramo.
Oba sta nagnjena k tesnobnosti, depresiji, psihično sta manj trpežna, ne znata predelati težav.
Rojstna karta Meghan Markle.
Rojstna karta Meghan Markle.

Harry ima Luno v opoziciji s Saturnom, Meghan pa v konjunkciji, pa še njena vladarica je. Ker sta omenjena planeta vladarja kart – Harry je po ascendentu kozorog, Meghan pa rakica – in sta si znamenji nasprotni, je ironija, da se sicer našla in sta si sorodna, a drug drugemu spodbujata najnapornejšo problematiko. Ona ima kombinacijo za moža, ki ji prinaša veliko srečo in obilje z Jupitrom, a tudi bremena, skupno tarnanje in potrtost. Oba imata nakazane pritiske javnosti s Saturnom, kot del karme in lekcijo, zato se jim ne bosta mogla izogniti. Bi se nam kaj manj smilila ob misli, da sta dobila karmično lekcijo vdiranja v zasebnost in pritiske javne vloge tudi zato, ker sta bila nekoč npr. kruta paznika v zaporu, ki sta nadzorovala druge, ali prežala za vaščani in jih ovajala inkviziciji?

Harryja razkol zelo boli, kar kaže kvadrat pr. Lune s Kironom. Zagnal se bo v tisoč in eno poslovno idejo, stopnjevali se bodo pritiski nanj, finance in zakon. Redne službe ne bo lahko najti, čeprav ima vizijo, pomlad bo še nestabilna in spremenljiva, marsikaj se lahko podre, sledi še kak preobrat v njuni drami. Selitev imata nakazano oba, a tudi, da v tujini ne bo šlo vse zlahka.
Večji problem predstavljata tr. Saturn in Pluton na njenem descendentu in v Harryjevi 1. hiši, ki kažeta večje obremenitve, resnost, težo, pritiske, odgovornost, spremembe v odnosu. To je vpliv, ob katerem nam je partner bolj v breme kot veselje in zveza lahko razpade, ker so izzivi prehudi, ali pa se okrepi. Hkrati mrki na njunem ascendentu/descendentu, pr. Marsu, Neptunu, Kironu in Uranu prinašajo obema velike osebnostne spremembe, razočaranja, bolečino, padec na realna tla po zidanju gradov v oblakih, še več nepričakovanih preobratov, zato je vprašanje, kako bosta to prenesla, saj sta bolj mehkužna in manj trpežna kot drugi v družini. Karti kažeta, da bo Meghan z njim vedno depresivna in obremenjena, on pa ima nakazana dva zakona, če ostane, pa jo bo s Soncem v 8. hiši seksa v kvadratu z Neptunom v 12. hiši skritega gotovo varal.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije