DRUŽINSKO

Male kopije svojih mater

Zvezdnice in njihove hčere.
Fotografija: Milla Jovovich
Odpri galerijo
Milla Jovovich

Pri nekaterih zvezdniških hčerkah ugibanje, komu so se rodile, ne bi trajalo dolgo. Predstavljamo vam deklice, ki so videti skoraj enako kot matere, ko so bile njihovih let. 
Milla Jovovich
Milla Jovovich

Milla Jovovich in Ever Gabo

Igralka Milla Jovovich in režiser Paul W. S. Anderson imata dve hčerki. Mlajša Dashiel Edan je stara štiri, starejša Ever Gabo pa 12 let. Prav prva hčerka je iz leta v leto bolj podobna svoji slavni mami.

Angelina Jolie in Shiloh

Ljubka Shiloh je prvi biološki otrok slavnega, zdaj že ločenega para Angeline Jolie in Brada Pitta. Čeprav se oblači kot fant in nosi deško pričesko, 13-letnica ne more skriti izjemne podobnosti s svojo zvezdniško mamo, ki pa so jo starši v mladosti oblačili izrazito punčkasto.

Reese Witherspoon in Ava

Reese Witherspoon ima tri otroke in vsi trije so izrezana mamica. Prava kopija svoje matere pa je prvorojenka Ava, s katero bi ju, če bi ju lahko postavili drugo ob drugo enako stari, imeli za dvojčici. Mama in hči pa si nista podobni le po videzu, ampak tudi po značaju, saj se odlično razumeta.

Drew Barrymore in Olive

Igralca Drew Barrymore in Will Kopelman imata dve hčerki, osemletno Olive in petletno Frankie. Obe sta po materi podedovali velike modre oči, s katerimi je Drew že v zgodnjem otroštvu očarala televizijske gledalce. Medtem ko je sama pred kamerami prvič nastopila, še preden je dopolnila eno leto, je hčerkama prihranila otroštvo pod sojem žarometov.

Kim Kardashian in North

Starejša hči raperja Kanyeja Westa in resničnostne zvezdnice Kim Kardashian je pri petih letih prava modna ikona in pogosto tudi mala zvezda rdeče preproge.
Kardashianova in njena North – podobnost z deklico Kim je očitna.
Kardashianova in njena North – podobnost z deklico Kim je očitna.

Ima mlajšega brata Sainta, ki je star tri leta, in sestro Chicago, ki šteje komaj eno leto. Kako bo z njeno mlajšo sestro, je še prezgodaj reči, mala North pa je trenutno videti popolnoma enako kot njena mama, ko je bila njenih let.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije