Letos je odmevalo: spremenjena Lina Kuduzović, Peterka ostal brez izpita

To so vsebine rubrike Suzy, na katere ste najraje kliknili z miško.
Fotografija: Lina Kudzović med nastopom na Slovenija ima talent. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Lina Kudzović med nastopom na Slovenija ima talent. FOTO: Mediaspeed.net

Revija Suzy je bralce letos navdušila s številnimi ekskluzivnimi vsebinami, ki so mnoge prikovale za zaslone. Pregledali smo statistiko in spodaj razkrivamo, kaj vas je v letu 2019 najbolj zanimalo, seveda, če sodimo po klikih na članke, v rubriki Suzy 

Spremenjena Lina Kuduzović

Lina Kuduzović je s svojim pevskim talentom že kot otrok navdušila Slovenijo. Zdaj je zrasla v pravo mlado damo, v 2019 pa je dosegla še en mejnik. Katerega, preberite v članku Se je spomnite, ko je kot 7-letnica obnorela Slovenijo? Danes pa ....

Za nosečnost izvedela dan po pogrebu

Letos je minilo devet let, odkar se je ponesrečil najboljši slovenski ekstremni kolesar Jure Robič. Za njim so ostali vrhunski dosežki, velika žalost ob nenadni izgubi, pa tudi nenadejano veselje, saj je njegova izvoljenka dan po pogrebu izvedela, da je noseča. Več o tem preberite v članku Izvoljenka našega športnika dan po pogrebu izvedela, da je noseča.

Večja družina

Goran Šarac ni samo glasbeni producent in avtor, ampak tudi človek z velikanskim srcem. Pod svojo streho je namreč sprejel dva talenta in jima poleg svojih bogatih izkušenj ponudil še bivalni prostor. Kdo sta to, izveste v članku Vdovec Simone Weiss povečal družino.

Ljubezen v Zvezdah plešejo?

Slovenija je spremljala šov Zvezde plešejo, v katerem je nastopal Franko Bajc. Mnogi so ugibali, ali se je med njim in plesalko Svetlano spletlo kaj več od le prijateljstva. Ali se je, pa izveste v članku Franko in Svetlana končno pojasnila, kaj se plete med njima.

Bila sta veliko več

Prišlo je nepričakovano in zato se je toliko bolj zabodlo v srce Helene Blagne. Novica, da se je za vedno poslovil legendarni glasbenik, je našo pevko globoko pretresla. Ni šlo le za kolega in prijatelja, bila sta veliko več ... Kaj se je zgodilo, pišemo v članku Helena Blagne zavita v žalost, bil je ljubezen njenega življenja.

Neizpolnjena želja Denisa Avdića

Vsi si nekaj želimo in včasih se to uresniči. Eden tistih, ki ima še eno neizpolnjeno željo, je Denis Avdić. Za Suzy je razkril, kaj si želi po dveh sinovih. Več o tem v članku Avdić bi si rad uresničil željo, a žena ni za.

Ostal je brez besed

Vas zanima, katera svetlolaska je pustila slovenskega košarkarja Luko Dončića brez besed? Na fotografijah iz kampanje je mlada Zagorjanka videti naravnost fenomenalno. Fotografije objavljamo v članku FOTO: Še Luka Dončić je onemel.

Botoks in znani Slovenci

Biti popoln si verjetno želi marsikdo. Nekateri v tej želji posežejo po lepotnih popravkih. Eni se ustavijo pri botoksu, drugi pa se odločijo za bolj drastične posege. Kdo so tisti, ki uporabljajo prvo, razkrivamo v članku FOTO: To so znani Slovenci, ki obožujejo botoks.

Z več kot 20 let mlajšim

Vsakdo si naj izbere, kar mu prija. A ljudje radi sodijo. Tako je marsikdo dvignil obrv, ko je mladega igralca Mateja Zemljiča zagledal v objemu več kot 20 let starejše igralke Tine Gorenjak. Kaj je mladi mož počel z igralko, preberite v članku Tina se stiska k mlajšemu, med njima 20 let razlike.

Peterka ostal brez izpita

Primož Peterka je ostal brez vozniškega izpita. Razlog – alkohol in vožnja v opitem stanju. Že večkrat so ga zalotili takšnega za volanom, a nekdanjega smučarskega skakalca to ni nič izučilo. Več razkrivamo v članku Primož Peterka je zabredel: že četrtič ostal brez izpita.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije