LAKOTA

Lepa Margot brez hrane po 16 ur

Objavljeno 09. februar 2019 14.45 | Posodobljeno 09. februar 2019 14.46 | Piše: A. J.

Nenehno lačna Margot Robbie.

Vitki lepotici hujšanje z dietami povzroča preglavice.
Vitka postava le redko pade z neba in tudi ena najlepših igralk na svetu Margot Robbie se mora zanjo pošteno odrekati. Zvezdničin osebni trener David Higgins je pred kratkim šokiral javnost, ko je razkril stroga pravila prehranjevanja, ki jih priporoča svojim slavnim strankam in vsem, ki želijo postati vitki.
image
Apega/WENN.com Vitki lepotici hujšanje z dietami povzroča preglavice.

»Zajtrk je precenjen, brez skrbi ga od časa do časa izpustite. Trditev, da je to najpomembnejši obrok v dnevu, izhaja iz štiridesetih let prejšnjega stoletja, ko je potekala marketinška kampanja za prodajo kokošjih jajc,« je povedal v intervjuju za časopis Insider. Higgins je prepričan, da najboljše rezultate pri hujšanju dosežemo, če se v kosu postimo 16 ur, osem ur pa jemo normalno.

Za Margot to pomeni, da največkrat preskoči zajtrk, kosi okoli dvanajstih, zvečer pa poje zadnji obrok še pred osmo uro. Za oskarja nominirana zvezdnica (žirijo je prepričala v filmu Jaz, Tonya), ki igra tudi glavno vlogo v prihajajočem filmu o punčki Barbie, je pred časom priznala, da ji klasično hujšanje z odrekanjem od določenih živil povzroča preglavice, saj zelo rada je.

»Ne morem vsak dan jesti solate ali popiti kozarec vina, le vsak drugi dan,« je priznala. 
Deli s prijatelji