NIKA KLJUN

Koreografija za dogodek leta

Koreografinjo in plesalko je doletela izjemna čast.
Fotografija: »To je nekaj, o čemer lahko le sanjaš!« je za izkazano čast hvaležna Nika.
Odpri galerijo
»To je nekaj, o čemer lahko le sanjaš!« je za izkazano čast hvaležna Nika.

Koreografinjo in plesalko je doletela izjemna čast, da je kot edina Slovenka 'nastopila' na športnem dogodku leta – finalu svetovnega prvenstva v nogometu. Nika Kljun, ki se je v minulih letih več kot dokazala s svojim delom in je sodelovala že z največjimi zvezdniki, kot so Rihanna, Shakira, Justin Biber, Bruno Mars, je bila namreč na predlog založbe Sony Music Records izbrana za koreografinjo plesno-pevskega nastopa zaključne prireditve svetovnega prvenstva.

»Hvala za zaupanje v mojo vizijo, v neverjetno čast mi je bilo sodelovati na takšnem dogodku, biti del zgodovine,« se je celotni ekipi po nepozabnem tednu v Moskvi zahvalila izčrpana, a navdušena Nika. »To je le še eno veliko priznanje njenemu delu,« pa ni skrivala ponosa mama, plesna sodnica in učiteljica Janja Pušel.

»Zdaj jo čaka plesna konvencija v San Diegu, kjer bo en teden potekal pod geslom Viva la Nika. Koreografi in plesalci bodo delali pod njeno taktirko, plesali na njene koreografije. To so v plesnem svetu res velike stvari,« je še povedala Janja, ki bo tudi prisostvovala delčku hčerkine pravljice. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije