Korenova nagrajenka bo kmalu mamica

Ingrid Kralj je pevka Ansambla Blaža Hutevca, ki tako kot mnogi drugi glasbeniki trenutno ne nastopa s svojimi fanti. Pa za to ni kriva samo korona, temveč tudi dejstvo, da bo avgusta prvič postala mamica.
Fotografija: Pevka s svojim Martinom, ki jo je navdušil za motokros.
Odpri galerijo
Pevka s svojim Martinom, ki jo je navdušil za motokros.

Pevki je strokovna komisija ptujskega festivala pred dvema letoma podelila Korenovo plaketo za najboljšo vokalno izvedbo, ki jo na tem prestižnem in najstarejšem slovenskem festivalu podeljujejo od leta 1983 (imenuje se po znamenitem pevcu Ansambla bratov Avsenik Francu Korenu), v teh dneh pa ima sladke skrbi. Kot nam je zaupala Dolenjka, ki se je preselila k svojemu srčnemu izbrancu Martinu Kukarju v Semič, namreč že težko čaka na prihod novorojenčka.
Pevka s svojim Martinom, ki jo je navdušil za motokros.
Pevka s svojim Martinom, ki jo je navdušil za motokros.

Veselita se ga oba z Martinom, ki je prav tako glasbenik, harmonikar, a se zdaj že več let bolj posveča motokrosu. Motorje že od nekdaj obožuje tudi Ingrid, zato ne preseneča, da je med njo in Martinom preskočila iskrica. Kako se počuti v teh, sicer nič kaj prijaznih, s koronavirusom zaznamovanih tednih? »Koronakrizi ne posvečam nobene pozornosti, saj se mi zdi vse skupaj privlečeno za lase. Res pa je, da je zdaj pravi čas, ki ga lahko vsi izkoristimo in koristno preživimo s svojimi najdražjimi. Glede na to, da pri nas pričakujemo novega družinskega člana, me je sprva skrbelo le, da se trgovine z oblačili in opremo za novorojenčke ne bodo pravočasno odprle, da bi kupila vse potrebno.

No, zdaj so že odprte in sem pomirjena,« pravi Ingrid, ki jo bo v Ansamblu Blaža Hutevca v času porodniške odsotnosti na nastopih zamenjala Alja Moravec, nekdanja pevka Ansambla Prava stvar. »Zelo sem vesela in ji hvaležna, da je bila pripravljena priskočiti na pomoč mojim fantom muzikantom, in upam, da bodo kmalu lahko začeli nastopati. Priznam, da odre že zdaj pogrešam tudi sama,« pravi Ingrid, ki je vesela, da je našla fanta, ki je muzikant, saj zdaj veliko časa preživita ob zvokih harmonike in petju, igranju bobnov ter učenju.
Ingrid Kralj se že veseli svoje nove vloge mamice.
Ingrid Kralj se že veseli svoje nove vloge mamice.

»Lepe sončne dni izkoristiva za sprostitev in se odpraviva na progo za motokros, kjer uživava v vožnji z motorjem. No, jaz sem zdaj bolj ob progi, da ne bo pomote, saj je Martin z motorjem pogosto v zraku,« smeje prizna pevka. Komaj čaka, da bo po porodu spet lahko sedla na motor in si nabrala novih moči za prihajajoče podvige. »Z Martinom že komaj čakava na dan, ko bova spoznala to malo bitjece. Takrat se bo za naju začelo novo življenje, ki bo gotovo polno presenečenj,« je prepričana Ingrid. Mi jima seveda želimo veliko radosti.
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije