GAŠPER ŠANTL

Kolesarski navdušenec Gašper: iz Ljubljane do Obale

Prekolesaril je več kot 5000 kilometrov in obiskal deset držav.
Fotografija: Kljub muhastemu vremenu se je odpravil na pot.
Odpri galerijo
Kljub muhastemu vremenu se je odpravil na pot.

Gašper Šantl je mladenič, ki mu poleg njegove Zale največ v življenju pomeni glasba, malokdo pa ve, da je tudi velik ljubitelj kolesarjenja. Pevec se je namreč pred dnevi iz Ljubljane s kolesom odpravil na ne tako kratko pot, in sicer je pedala poganjal kar do Obale, kjer ga je čakala njegova Zala.


S sabo nikoli ne vozi preveč stvari, le tisto, kar je res nujno potrebno za potovanje, in sicer je mladi glasbenik razkril, da na svojem kolesu nikoli ne prevaža več kot tri kilograme nujnih potrebščin – nekaj oblačil, kolesarskih pripomočkov in dnevnik, v katerega zapisuje svoje vtise s potovanja. Sicer pa je Gašper že izkušen kolesarski popotnik, saj pred leti kolesaril tudi po Evropi. Prevozil je več kot 5000 kilometrov, obiskal deset držav, na poti pa se mu je marsikaj pripetilo.

Med drugim je padel, v Franciji ga je zbil tovornjak, a se je kljub temu vedno osredotočal le na dobre stvari. »Nikoli nisem pridobil toliko zaupanja v ljudi kot takrat, ko sem potoval,« je nekoč povedal o svoji največji dogodivščini.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije