ASTRO

Kažipot planetov

Pazite, da ne pretiravate, ne delate iz muhe slona, ne zaostrujete situacije in se ne prepirate, ne da bi prej premislili.
Fotografija: FOTO: Shutterstock Photo
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock Photo

Prijeten teden, ki prinaša več upanja, vedrejši pogled v prihodnost, lahko se začenja umirjati tudi situacija s koronavirusom. Jupiter se namreč s sekstilom poveže z Neptunom – prvi je veliki dobrotnik zodiaka, drugega pa povezujemo z epidemijo. Kljub temu pa ne bo šlo brez manjših trenj, predvsem v odnosih, ki jih boste deležni, tudi če boste na počitnicah. Venera v kvadratu z Neptunom povečuje možnost laži, varanja in ljubezenskih trikotnikov, partner vam lahko nekaj prikriva. Ker bo hkrati Merkur v kvadratu z Marsom, tega ne boste tiho prenašali, ampak vzkipeli in se žolčno prepirali z njim. Predvsem v ponedeljek bo napeto, v četrtek pa se bodo razgrete strasti začele pomirjati.




Pazite, da ne pretiravate, ne delate iz muhe slona, ne zaostrujete situacije in se ne prepirate, ne da bi prej premislili. V četrtek se odprite navdihu, bodite ustvarjalni in uporabite intuicijo za iskanje poti naprej.


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije