BRATJE IN SESTRE

Isti geni, drug koktajl zvezdniških bratov in sester

Bratje in sestre zvezdnikov.
Fotografija: V ljubezni in karieri manj srečni Louise Adams je starejša sestra Victoria Beckham od nekdaj za zgled.
Odpri galerijo
V ljubezni in karieri manj srečni Louise Adams je starejša sestra Victoria Beckham od nekdaj za zgled.

Čeprav imajo iste starše ali vsaj enega od njih, so kombinacije genov ali usoda enemu namenile zvezdniški sijaj, drugemu pa življenje v bratovi ali sestrini senci. Predstavljamo vam sorojence zvezdnikov, ki živijo povsem običajno življenje.

Maisie in Ted Williams

Zvezdnica Igre prestolov prihaja iz družine s štirimi otroki. Ima sestro Beth in dva brata, Jamesa in Teda, na katera je še posebej ponosna. Z njima preživlja številne proste trenutke, posnetke druženja pa rada objavlja na spletu. Medtem ko se z zgodovinarjem Jamesom zabavata denimo ob lakiranju nohtov, se s Tedom rada odpravita na kak adrenalinsko obarvan izlet.

Angelina in James Voight

Angelininega brata Jamesa smo si zapomnili po razvpitem poljubu, ki sta si ga s sestro namenila na oskarjih 2001. James Haven, ki se je tako kot ona znebil očetovega priimka Voight, si je tudi želel uspeti v igralskih vodah, a mu vanje ni uspelo prodreti. Od leta 2006 je izvršni direktor festivala Artivist, na katerem vrtijo filme z živalsko vsebino ali na temo človekovih pravic in okoljske problematike.

Victoria Beckham in Louise Adams

Victoria Beckham ima mlajšega brata Christiana in sestro Louise Adams. Dve leti mlajša sorojenka, ki jo Victoria pogosto vzame s seboj na rdečo preprogo, je starejši sestri podobna le na videz, njuna usoda pa ne bi mogla biti bolj različna. Medtem ko je Victoria že zelo mlada zaslovela kot članica skupine Spice Girls, nato pa se poročila z enim najbolj čednih in slavnih športnikov na svetu, je imela Louise precej manj sreče. Še posebej v ljubezni, saj ima za seboj dva propadla zakona, pri čimer je v prvega zaplula kot mati samohranilka. Trenutno z otroki živi doma pri starših.

Jennifer in Lynda Lopez

Pevka Jennifer Lopez ima dve sestri, Leslie in Lyndo. Slednja sicer ni slavna, je pa na očeh javnosti, saj je po poklicu novinarka. Kariero na radiu je za nekaj časa pustila, da bi delala za svojo zvezdniško sestro, a se je pozneje vrnila pred radijski mikrofon. Čeprav sta si sestri na videz zelo različni, pa sta obe pravi lepotici, za kateri se zdi, kot da se sploh ne starata. Očitno sta oče in mama Lopez poskrbela za dober genski koktajl.

Emilio Estevez in Charlie Sheen

Razvpiti Charlie Sheen ima sestro in dva brata, najstarejši od njegovih sorojencev pa je igralec Emilio Estevez. V nasprotju z bratom Emilio ni želel uporabljati očetovega umetniškega priimka Sheen, kot je razložil, saj ni želel, da bi slava igralca Martina Sheena vplivala na njegovo kariero. Tako je ohranil prvotni družinski priimek Estevez. Brata nista v najboljših odnosih, Emilio pa je nekoč priznal, da ne bo nikoli razumel neprimernega vedenja svojega mlajšega sorojenca.

Zac in Dylan Efron

Če se ne morete nagledati si nje modrih oči igralca Zaca Efrona, vas bo zagotovo razveselil podatek, da obstaja še ena kopija. Njen lastnik je Zacov mlajši brat Dylan. Od sorojenca nekoliko višji mlajši brat obožuje aktivnosti na prostem, ena njegovih najljubših je muharjenje. Je tudi zvezdnik instagrama, na katerem ima 562.000 sledilcev.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije