ODLOČNA

Igralka razdrla poroko in priznala: zdaj je boljše

Objavljeno 08. februar 2019 17.40 | Posodobljeno 08. februar 2019 17.40 | Piše: A. J.

Odločna Courteney Cox.

Zvezdnica pravi, da je zveza z nekdanjim zaročencem, odkar v zraku ne visi več poroka, veliko boljša.
Odkar je lepa igralka Courteney Cox leta 2014 oznanila, da ji je izbranec, čedni član britanske rock skupine Snow Patrol Johnny McDaid, na roko nataknil zaročni prstan, se mediji niso nehali spraševati, kdaj se bo odvrtela zvezdniška poroka. Govorilo se je celo, da sta že zakorakala pred oltar, a so se vse novice izkazale za lažne. V teh dneh pa je Monica iz Prijateljev razkrila, da je v beli obleki, vsaj v kratkem, ne bomo videli.
image
Mandatory Credit: Malcolm McNall Zvezdnica pravi, da je zveza z nekdanjim zaročencem, odkar v zraku ne visi več poroka, veliko boljša.

»Ni več moj zaročenec, nisva več zaročena, zdaj sva samo še zaljubljeni par,« je priznala v oddaji komičarke Ellen DeGeneres in takoj dodala, da je njuna zveza zdaj boljša kot kadarkoli prej. »Res sva razdrla zaroko in takrat se je Johnny odselil v Anglijo, a hitro sva ugotovila, da ne moreva biti drug brez drugega – in to je bilo to. Zdaj sva spet skupaj in najina zveza je še boljša, kot je bila. Prav vse je boljše,« je dejala zvezdnica.

Courteney in Johnny sta začela hoditi 2013., istega leta, ko je postala veljavna ločitev od njenega prvega moža Davida Arquetta, s katerim ima hčer Coco. Leto za tem sta se zaročila. Zvezdnica je v televizijski oddaji razkrila še, da je bila ona tista, ki je razdrla zaroko.
Deli s prijatelji