LEPE

Hči Tine Gorenjak je izstopala

Prvič na pisti!
Fotografija: Nina Barbara Gorenjak je dobila priložnost, da smukne v številne kreacije, med drugim tudi obleke slovenske oblikovalke Patricie Pie.
Odpri galerijo
Nina Barbara Gorenjak je dobila priložnost, da smukne v številne kreacije, med drugim tudi obleke slovenske oblikovalke Patricie Pie.

Poleg velikega števila čudovitih kolekcij so bile na Ljubljanskem tednu mode vse oči uprte v nove manekenske obraze. Med bolj prepoznavnimi sta izstopali hčerka igralke Tine Gorenjak, Nina Barbara, in dekle Luke Dončića, Anamaria Goltes.

Obe sta se prvič predstavili v tej vlogi in z odliko opravili ognjeni krst. Njuni mamici sta od ponosa kar žareli in glasno navijali za pogumni in predvsem lepi hčerki, kar je dekletoma vlilo še dodatne moči za sprehod v visokih petah. »Zelo sva uživali in si čisto drugače predstavljali dogajanje v zaodrju. Ekipe vizažistov in frizerjev so zares profesionalne, prijazne in z manekenkami ravnajo nežno, spoštljivo. Poseben čar pa vsemu temu vdahne divji ritem, ki zavlada med samim šovom, ko gledalci v miru, povsem sproščeno spremljajo predstavitve kolekcij, se v zakulisju odvija pravo tekmovanje v hitrostnem preoblačenju in urejanju. A to je značilno za tako velike in pomembne šove, ki si jih v bodoče želiva še veliko,« sta takoj po dogodku zbrali prve vtise.
Anamaria je svojo športno postavo z nežnimi oblinami odlično predstavila v kolekciji Renate Bedene.
Anamaria je svojo športno postavo z nežnimi oblinami odlično predstavila v kolekciji Renate Bedene.

Strah, da bi se jima sezul čevelj, da bi se spotaknili ali zapletli v obleke, je bil na koncu odveč, zato komaj čakata naslednji izziv. »Najprej sva morali za to, da sva se sploh prebili med manekenke, ki so bile potrjene za Ljubljana Fashion Week, pridno vaditi in izpiliti hojo do potankosti, pa tudi na izraznosti je bilo treba kar nekaj postoriti. Veselje je bilo toliko večje, ko sva izvedeli novico, da nama je direktorica kastinga Nina Jagodica dala zeleno luč in verjela v najin talent. Hvaležno sva ji povrnili zaupanje s čim boljšim nastopom, z najinim prizadevanjem pa so bili zadovoljni tudi oblikovalci,« sta še pripomnila nova obraza na slovenski modni sceni. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije