LJUBEZEN

Gianni Rijavec svoji najdražji podaril romantično darilo

Objavljeno 04. december 2018 11.06 | Posodobljeno 04. december 2018 11.06 | Piše: A. J.

Zaljubljeni pevec.

Gianni poudarja, da v življenju ne smemo biti lutke.
Primorski glasbenik Gianni Rijavec je v številnih uspešnicah, kot so Moja Mari, Adijo Špela in Nancy iz Ljubljane, opeval številna dekleta, v resničnem življenju pa dolgo časa nobeni ni uspelo zares ogreti njegovega srca. Ustalil se je, šele ko je srečal svoje sedanje dekle, Mariborčanko Patricijo Simonič, s katero sta srečen par.
image
Gianni poudarja, da v življenju ne smemo biti lutke.

Da plamen ljubezni gori kar se da močno, Gianni, ki je pred kratkim izdal novo pesem Tvoj poljub, poskrbi z romantičnimi gestami, na katere ne pozabi tudi zdaj, po letih zveze. »Seveda sem pesem posvetil Patriciji,« pravi pevec, ki je napisal glasbo in prispeval tudi idejo za temo besedila, ki ga je nato napisal Leon Oblak.
image
S Patricijo Simonič sta že leta srečna skupaj.

»Pesem je nastala čisto naključno, a ima globoko sporočilo. Živimo namreč v času, ko bežimo od točke A do točke B in nimamo časa drug za drugega, vedno bolj si postajamo tujci, povezuje nas samo še virtualni svet. Tvoj poljub govori prav o tem, da se moramo ustaviti in razmisliti drug o drugem,« pravi Gianni. Pesem ima tudi zanimiv videospot, ki ga je posnel še ne 18-letni nadarjeni režiser Lenart Kobal
Deli s prijatelji