PO SVETU

FOTO: Znani Slovenci od Moskve do Arube

10-letnica luksuzne revije Potovanja in stil.
Fotografija: Aruba je znana tudi po flamingih, ki prav tako uživajo v naravnih lepotah kot mi. Foto: Getty Images/iStockphoto
Odpri galerijo
Aruba je znana tudi po flamingih, ki prav tako uživajo v naravnih lepotah kot mi. Foto: Getty Images/iStockphoto

Edina slovenska luksuzna potovalna revija Potovanja in stil je konec septembra praznovala deset let rednega izhajanja na slovenskem trgu. Kot Suzy tudi oni v svoji rubriki Znani na oddihu gostijo številne znane Slovenke in Slovence. Nekaj teh potovanj in destinacij tokrat delimo z vami, več pa si lahko preberete v reviji Potovanja in stil.

Nataša Pinoza, miss Universe Slovenije 2006, manekenka
Potovanja so pomemben del njenega življenja, saj takrat še bolj izkuša svojo samostojnost, iznajdljivost in novosti, ki pritegnejo njeno pozornost. »Ko sva z možem Petrom prvič obiskala Singapur, se je zgodila ljubezen na prvi pogled,« pravi rjavolasa lepotica. Multikulturno mesto je znano po visokem življenjskem standardu, raznoliki kulinariki, nočnem življenju in pestri ponudbi za strastne nakupovalce. Natašo in njenega soproga je tako prevzelo, da sta se v to azijsko mestno državico z veseljem vrnila.

<strong>Nataša Pinoza, miss Universe Slovenije 2006, manekenka </strong> Potovanja so pomemben del njenega življenja, saj takrat še bolj izkuša svojo samostojnost, iznajdljivost in novosti, ki pritegnejo njeno pozornost. »Ko sva z možem <strong>Petrom</strong> prvič obiskala Singapur, se je zgodila ljubezen na prvi pogled,« pravi rjavolasa lepotica. Multikulturno mesto je znano po visokem življenjskem standardu, raznoliki kulinariki, nočnem življenju in pestri ponudbi za strastne nakupovalce. Natašo in njenega soproga je tako prevzelo, da sta se v to azijsko mestno državico z veseljem vrnila.
Nataša Pinoza, miss Universe Slovenije 2006, manekenka Potovanja so pomemben del njenega življenja, saj takrat še bolj izkuša svojo samostojnost, iznajdljivost in novosti, ki pritegnejo njeno pozornost. »Ko sva z možem Petrom prvič obiskala Singapur, se je zgodila ljubezen na prvi pogled,« pravi rjavolasa lepotica. Multikulturno mesto je znano po visokem življenjskem standardu, raznoliki kulinariki, nočnem življenju in pestri ponudbi za strastne nakupovalce. Natašo in njenega soproga je tako prevzelo, da sta se v to azijsko mestno državico z veseljem vrnila.

Manca Izmajlova, operna pevka
Njena življenjska pot se pogosto prepleta z Moskvo. V tem dvanajstmilijonskem mestu je živela skoraj štiri leta, saj je tam študirala operno petje. V moskovski filharmoniji, kjer redno gostuje od leta 2011, je v organizaciji s soprogom Benjaminom Izmajlovom razprodala koncert Slovanska duša. »Tja se vedno rada vračam. Moskva je moj drugi dom, tam mi je vse poznano, tam so tudi številni moji prijatelji. Ko stopim na ruska tla, me vedno prevzame občutek svobode, širine, dobrodošlosti.«

<strong>Manca Izmajlova</strong>, operna pevka Njena življenjska pot se pogosto prepleta z Moskvo. V tem dvanajstmilijonskem mestu je živela skoraj štiri leta, saj je tam študirala operno petje. V moskovski filharmoniji, kjer redno gostuje od leta 2011, je v organizaciji s soprogom <strong>Benjaminom Izmajlovom</strong> razprodala koncert Slovanska duša. »Tja se vedno rada vračam. Moskva je moj drugi dom, tam mi je vse poznano, tam so tudi številni moji prijatelji. Ko stopim na ruska tla, me vedno prevzame občutek svobode, širine, dobrodošlosti.«
Manca Izmajlova, operna pevka Njena življenjska pot se pogosto prepleta z Moskvo. V tem dvanajstmilijonskem mestu je živela skoraj štiri leta, saj je tam študirala operno petje. V moskovski filharmoniji, kjer redno gostuje od leta 2011, je v organizaciji s soprogom Benjaminom Izmajlovom razprodala koncert Slovanska duša. »Tja se vedno rada vračam. Moskva je moj drugi dom, tam mi je vse poznano, tam so tudi številni moji prijatelji. Ko stopim na ruska tla, me vedno prevzame občutek svobode, širine, dobrodošlosti.«

Miran Stanovnik, župan občine Log-Dragomer in pustolovec
Na povabilo televizijske hiše POP TV je odpotoval na Filipine in tam odvodil resničnostni šov Survivor. »V dobrem mesecu bivanja in pol na eksotičnem otočju Caramoan sem kljub vsakodnevnemu napornemu urniku našel trenutke za sprostitev in druženje z domačini,« se spominja zanimive odprave. Spal je v kolibi, ki ji pravijo bungalov, družbo pa sta mu delala dva malo večja in glasna kuščarja. »Pogosto sem vstajal ob štirih zjutraj in ves dan do poznih nočnih ur posvetil delu.« Veliko bolj previden je bil pri prehrani, saj jo je omejil na pekoče juhe in riž z omako iz čilija, sem ter tja pa je spil malo pivo. »V domovino sem se tako vrnil kar za pet kilogramov lažji,« se smeji.

<strong>Miran Stanovnik, župan občine Log-Dragomer in pustolovec</strong> Na povabilo televizijske hiše POP TV je odpotoval na Filipine in tam odvodil resničnostni šov Survivor. »V dobrem mesecu bivanja in pol na eksotičnem otočju Caramoan sem kljub vsakodnevnemu napornemu urniku našel trenutke za sprostitev in druženje z domačini,« se spominja zanimive odprave. Spal je v kolibi, ki ji pravijo bungalov, družbo pa sta mu delala dva malo večja in glasna kuščarja. »Pogosto sem vstajal ob štirih zjutraj in ves dan do poznih nočnih ur posvetil delu.« Veliko bolj previden je bil pri prehrani, saj jo je omejil na pekoče juhe in riž z omako iz čilija, sem ter tja pa je spil malo pivo. »V domovino sem se tako vrnil kar za pet kilogramov lažji,« se smeji.
Miran Stanovnik, župan občine Log-Dragomer in pustolovec Na povabilo televizijske hiše POP TV je odpotoval na Filipine in tam odvodil resničnostni šov Survivor. »V dobrem mesecu bivanja in pol na eksotičnem otočju Caramoan sem kljub vsakodnevnemu napornemu urniku našel trenutke za sprostitev in druženje z domačini,« se spominja zanimive odprave. Spal je v kolibi, ki ji pravijo bungalov, družbo pa sta mu delala dva malo večja in glasna kuščarja. »Pogosto sem vstajal ob štirih zjutraj in ves dan do poznih nočnih ur posvetil delu.« Veliko bolj previden je bil pri prehrani, saj jo je omejil na pekoče juhe in riž z omako iz čilija, sem ter tja pa je spil malo pivo. »V domovino sem se tako vrnil kar za pet kilogramov lažji,« se smeji.

Neisha, pevka in skladateljica
ada potuje, saj tako dobi svež veter v krila, nahrani dušo in napase čutila. »Na potovanjih najdem navdih za ustvarjalno delo in se hkrati odpočijem od vsakdana.« Z dvema prijateljema se je z avtomobilom odpravila na popotovanje čez sedem jugozahodnih zveznih ameriških držav: Georgio, Južno in Severno Karolino, Tennessee, Misisipi, Louisiano in Alabamo. V raznolikih mestnih in naravnih okoljih je našla obilo navdiha in se domov vrnila spočita in polna nepozabnih vtisov. Najbolj so jo navdušili U. S. Space and Rocket Center v Huntsvilleu v Alabami, akvarij v Chattanoogi in vrvež Nashvilla v Tennesseeju. Kot prava glasbenica pa se je udeležila tudi New Orleans Jazz & Heritage Festivala v Louisiani.

<strong>Neisha, pevka in skladateljica </strong> Rada potuje, saj tako dobi svež veter v krila, nahrani dušo in napase čutila. »Na potovanjih najdem navdih za ustvarjalno delo in se hkrati odpočijem od vsakdana.« Z dvema prijateljema se je z avtomobilom odpravila na popotovanje čez sedem jugozahodnih zveznih ameriških držav: Georgio, Južno in Severno Karolino, Tennessee, Misisipi, Louisiano in Alabamo. V raznolikih mestnih in naravnih okoljih je našla obilo navdiha in se domov vrnila spočita in polna nepozabnih vtisov. Najbolj so jo navdušili U. S. Space and Rocket Center v Huntsvilleu v Alabami, akvarij v Chattanoogi in vrvež Nashvilla v Tennesseeju. Kot prava glasbenica pa se je udeležila tudi New Orleans Jazz & Heritage Festivala v Louisiani.
Neisha, pevka in skladateljica Rada potuje, saj tako dobi svež veter v krila, nahrani dušo in napase čutila. »Na potovanjih najdem navdih za ustvarjalno delo in se hkrati odpočijem od vsakdana.« Z dvema prijateljema se je z avtomobilom odpravila na popotovanje čez sedem jugozahodnih zveznih ameriških držav: Georgio, Južno in Severno Karolino, Tennessee, Misisipi, Louisiano in Alabamo. V raznolikih mestnih in naravnih okoljih je našla obilo navdiha in se domov vrnila spočita in polna nepozabnih vtisov. Najbolj so jo navdušili U. S. Space and Rocket Center v Huntsvilleu v Alabami, akvarij v Chattanoogi in vrvež Nashvilla v Tennesseeju. Kot prava glasbenica pa se je udeležila tudi New Orleans Jazz & Heritage Festivala v Louisiani.

Iztok Hodnik, maneken in osebni trener
Rad potuje, še posebej pozimi. »Prisegam na vroče destinacije in športe, ki vključujejo mivko, sonce in morje.« Vse to je našel na karibskem otoku Aruba, ki ga je obiskal že večkrat. Tam so bele peščene plaže ob turkiznem morju, razkošna letovišča, igralnice, golf igrišča in odlične restavracije na eni strani ter divja, neposeljena narava na drugi strani otoka. »Z ekipo sem se udeležil mednarodnega prvenstva v tenisu na plaži, The Aruba Beach Tennis Open, pri katerem lahko sodelujejo rekreativni in profesionalni igralci,« razloži. »To je največji tovrstni dogodek na svetu, saj se v osmih dneh na slavni plaži Eagle Beach v več kot 5000 igrah pomeri več kot 1000 tekmovalcev.«

<strong>Iztok Hodnik, maneken in osebni trener</strong> Rad potuje, še posebej pozimi. »Prisegam na vroče destinacije in športe, ki vključujejo mivko, sonce in morje.« Vse to je našel na karibskem otoku Aruba, ki ga je obiskal že večkrat. Tam so bele peščene plaže ob turkiznem morju, razkošna letovišča, igralnice, golf igrišča in odlične restavracije na eni strani ter divja, neposeljena narava na drugi strani otoka. »Z ekipo sem se udeležil mednarodnega prvenstva v tenisu na plaži, The Aruba Beach Tennis Open, pri katerem lahko sodelujejo rekreativni in profesionalni igralci,« razloži. »To je največji tovrstni dogodek na svetu, saj se v osmih dneh na slavni plaži Eagle Beach v več kot 5000 igrah pomeri več kot 1000 tekmovalcev.«
Iztok Hodnik, maneken in osebni trener Rad potuje, še posebej pozimi. »Prisegam na vroče destinacije in športe, ki vključujejo mivko, sonce in morje.« Vse to je našel na karibskem otoku Aruba, ki ga je obiskal že večkrat. Tam so bele peščene plaže ob turkiznem morju, razkošna letovišča, igralnice, golf igrišča in odlične restavracije na eni strani ter divja, neposeljena narava na drugi strani otoka. »Z ekipo sem se udeležil mednarodnega prvenstva v tenisu na plaži, The Aruba Beach Tennis Open, pri katerem lahko sodelujejo rekreativni in profesionalni igralci,« razloži. »To je največji tovrstni dogodek na svetu, saj se v osmih dneh na slavni plaži Eagle Beach v več kot 5000 igrah pomeri več kot 1000 tekmovalcev.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije