EDINSTVEN

FOTO: Ženski obraz Lada Bizovičarja

Samozavesten je tudi v korezetu. 
Fotografija: V stezniku verjetno ni bilo udobno, v visokih petkah pa se je tudi tokrat odlično znašel. FOTO: Peter Giodani
Odpri galerijo
V stezniku verjetno ni bilo udobno, v visokih petkah pa se je tudi tokrat odlično znašel. FOTO: Peter Giodani

Multinadarjeni Lado Bizovičar je voditelj, komik, žirant oddaje Slovenija ima talent, sodnik v oddaji Zvezde plešejo, televizijski in gledališki igralec, povrhu pa si upamo trditi, da odlično razume ženske, še bolje pa se znajde v visokih petah in neudobnih oblačilih, zaradi katerih ženske stiskajo zobe, da bi lahko moški pasli oči na njihovih oblinah.

Lado kot nadvojvoda Harry. FOTO: Peter Giodani
Lado kot nadvojvoda Harry. FOTO: Peter Giodani

O tem smo se lahko na lastne oči prepričali na premieri muzikala Orlando, ki govori o vsakršnih identitetah, tudi spolni, pod katero se po zgodbi Virginie Woolf podpisuje skladatelj Drago Ivanuša. Lado v zgodbi tako odlično upodablja nadvojvodinjo Harriet v ličnih damskih čeveljcih in neudobnem korzetu, po drugi strani pa mu odlično pristaja tudi lasulja nadvojvode Harryja. Sicer pa je Lado vajen takšnih in drugačnih preobrazb, v ženski opravi pa ga seveda tokrat nismo videli prvič.

Odigrati dve vlogi v eni sami predstavi ni mačji kašelj! FOTO: Mediaspeed
Odigrati dve vlogi v eni sami predstavi ni mačji kašelj! FOTO: Mediaspeed

Oktobra 2016 se je namreč po središču Ljubljane sprehodil v visokih petah in v obleki Marjetke Vovk, s katero sta skupaj sedela za žirantsko mizo šova Slovenija ima talent, ter pokazal svoje dolge noge. Ne, ker bi v tem užival, temveč ker je v oddaji izgubil stavo. Vendar je Lado dokazal, da zna in zmore, čeprav je pozneje priznal, da hoja v visokih petah ni mačji kašelj.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije