NEW YORK

FOTO: Tomi Meglič je bil povsem očaran

Objavljeno 17. avgust 2019 14.06 | Posodobljeno 17. avgust 2019 14.15 | Piše: A. K., FOTO: facebook, instagram

S kom je bil v mestu, ki nikoli ne spi, ni znano.

Ritem življenja v New Yorku je res izjemen in mesto ti enostavno ne dovoli, da bi veliko spal, saj imaš sicer občutek, da ves čas kaj zamujaš.
Frontman skupine Siddharta Tomi Meglič se je pred kratkim odpravil v New York, mesto, ki pregovorno nikoli ne spi. Najbolj poseljeno mesto v ZDA, v katerem prebiva 8,5 milijona prebivalcev, ga je očaralo z živahnostjo, nepozabnim utripom, barvami in sproščenostjo, saj je to resnično kraj, kjer je lahko vsak to, kar je.
image
Tomi na vrhu nebotičnika Top of the Rock oziroma Rockefellerjevega centra, ki v višino meri 259 metrov in ima 70 nadstropij. Z razgledne točke se izjemno lepo vidi Centralni park.

Med obiskom Velikega jabolka si je ogledal številne znamenitosti, med drugim ga je očaral Rockefellerjev center, ki ponuja izjemen pogled na mesto, v dobri jedači in pijači je užival v znamenitem Bryant Parku, obiskal pa je tudi presunljiv kraj, kjer danes stoji stolpnica One World Trade Center, ki je po terorističnem napadu nadomestila dvojčka.
image
Pogled na okrožje Brooklyn, kjer živi neverjetnih 2,5 milijona ljudi.

S kom je bil Tomi, ki se je decembra lani po treh letih razšel z voditeljico Taro Zupančič, na tem očarljivem potovanju, pa nam ni znano.
Deli s prijatelji