KRALJEVE GLAVE V KOPALKAH

FOTO: To so ujeti bogataši na plažah. So drugačni kot ostali?

Kraljeve družine večinoma niso najbolj navdušene, če se v javnosti pojavljajo fotografije njihovih članov v kopalkah, a temu v današnjem svetu pač ne morejo uiti. Izjema je britanska kraljica Elizabeta II., ki je v vseh teh letih ni uspelo še nikomur posneti v kopalkah.
Fotografija: Monaška kneginja Charlene je kopalke dolgo nosila pogosteje kot katerokoli drugo oblačilo.
Odpri galerijo
Monaška kneginja Charlene je kopalke dolgo nosila pogosteje kot katerokoli drugo oblačilo.

Medtem ko navadni smrtniki še pridno čakamo, da se bodo koledar in temperature premaknili proti poletju, se člani kraljevih družin s takšnimi malenkostmi ne obremenjujejo, ampak sonce, če ga nimajo doma, poiščejo na drugih koncih sveta. V teh dneh sta si počitnice privoščila britanski princ Charles in soproga Camilla, ki sta se odpravila na eksotični Barbados. Ujeli so ju paparaci, fotografije pa so takoj zaokrožile po spletu. Princ je navdušil z drznimi kopalkami z rožnatim vzorcem, kakršne si upajo nositi le pravi samozavestni moški, ki jih ne zanima, kaj si drugi mislijo o njih.
 

Princesa brez modrčka


Valižanski princ pa ni edini član britanske kraljeve družine, ki smo ga lahko videli v kopalkah. Več kot enkrat smo lahko občudovali vitko Kate Middleton v bikinkah, med drugim 2013. na otoku Mustique v Antilih, ko je bila štiri mesece noseča. Največ razburjenja pa so povzročile njene fotografije, posnete med počitnicami v Franciji leta 2012, na katerih je med sončenjem odvrgla tudi modrček.
 

Modna ikona


V kopalkah smo kar nekajkrat lahko videli pokojno kraljico ljudskih src, princeso Diano. Vsak njen kos, ki so ga paparaci razkriti javnosti, je postal kulten, Dianin slog pa so posnemale občudovalke britanske kraljeve družine z vsega sveta.
 

Ljubka nosečka


Švedsko princeso Sofio smo pred poroko s princem Karlom Filipom neštetokrat videli v kopalkah, saj si je kariero ustvarila kot model zanje. Kljub znani švedski sproščenosti pa le niso bili vsi navdušeni, ko so se njene fotografije s plaže pojavile v medijih po tem, ko se je primožila v družino modre krvi. A medtem ko so jo nekateri kritizirali, so bili drugi nad posnetki s plaže v St. Tropezu navdušeni, posebej ker je visoko noseča lepotica na njih v bikinkah ponosno kazala svetu nosečniški trebušček.
 

Vedno v kopalkah


Glede na to, da je bila pred poroko do poškodbe plavalka, celo olimpijka, monaška kneginja Charlene svojih fotografij v kopalkah ni skrivala pred podaniki. Res pa je, da smo lepo soprogo monaškega kneza Alberta II. pred in po poroki videvali predvsem v strogih športnih, navadno enodelnih kopalkah. Še pred poroko je dejala, da ji, ker je bila nenehno v tem oblačilu, primanjkuje smisla za modo, a je to pozneje presegla in postala ena najlepše oblečenih lepotic na svetu.
 

Izklesana princesa Mary


Danska princesa Mary je navdušila leta 2017, ko so jo paparaci ujeli v enodelnih kopalkah na plaži v avstralskem Sydneyju. Takrat 45-letna prestolonaslednica je vzbujala občudovanje z izklesano postavo, ki je od mame štirih otrok gotovo terjala veliko odrekanja in telovadbe.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije