VROČE

FOTO: Tina Gorenjak jemlje sapo

V vrhunski formi pri 47.
Fotografija: Morska deklica, ki jo je upodobila Tina Gorenjak. Foto: Facebook
Odpri galerijo
Morska deklica, ki jo je upodobila Tina Gorenjak. Foto: Facebook

Redke so ženske, ki se na pragu abrahama lahko pohvalijo s tako zavidljivo postavo. Igralka Tina Gorenjak ne skriva svojih let, četudi ji nihče ne verjame, da je v drugi polovici štiridesetih. Veliko mišic je pridobila med turnirjem Zvezde plešejo, saj je včasih trenirala po trikrat na dan.

Tudi sicer je gibanje ob glasbi njen najljubši trening, med katerim sploh ne opazi, da je utrujena, in tako za zabavo miga po več ur. Ker si zaradi številnih snemanj in predstav tega ne more privoščiti vsak dan, so trenutki na morju toliko bolj dragoceni. In ni skrivnost, da za mladostni videz obraza prisega na metodo Teenlifting, ki je popolnoma naraven način za ohranjanje mišičnega tonusa. Seveda svoje dodata še njena sproščenost in veselje do humorja ter dogodivščin, kakršna je denimo skakanje v morje. A ne suhoparno, klasično, v slogu profesionalnih plavalcev, ampak takšno z zanimivimi figurami in začinjeno z veliko smeha. Seveda se mora prej prepričati, da je voda dovolj globoka, in potem se zabava lahko prične.

Eno takšnih dogodivščin sta si s hčerko Nino Barbaro privoščili na Jadranu, kjer sta nazdravili Tininemu 47. rojstnemu dnevu v duhu leta, ki je pred njo – torej veselo, odštekano, fit in polno nepozabnih pustolovščin. Njeni prijatelji in zvesti oboževalci so bili navdušeni nad fotografijami v kopalkah, marsikateremu moškemu so pospešile utrip, ženske pa spodbudile, da se še bolj potrudijo za svoje telo ali vsaj sledijo Tininemu sloganu, da se je treba dobro počutiti v svoji koži, ne glede na velikost, obliko ali starost.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije