TOMAŽ IN SANJA ŽVIPELJ

FOTO: Sanjska poroka slovenskega milijonarja, Severina poskrbela za vrhunec

Da je bil obred še bolj slovesen, pa je poskrbel ljubljanski župan Zoran Janković, ki je mladoporočenca popeljal v zakonski jarem.
Fotografija: Ganljivi trenutek, ko je Tomaž poljubil svojo ženo. FOTOGRAFIJE: Instagram, facebook
Odpri galerijo
Ganljivi trenutek, ko je Tomaž poljubil svojo ženo. FOTOGRAFIJE: Instagram, facebook

Poletni meseci so idealni za nepozabna poročna slavja. Z razkošnim obredom in zabavo sta svojo ljubezen kronala podjetnik Tomaž Žvipelj in njegova novopečena žena Sanja, rojena Jovović. Za lokacijo sta si izbrala prestižni italijanski dvorec Castello di Spessa, kamor sta povabila le najožji krog prijateljev, poslovnih partnerjev in družine. Med svati je bilo kar nekaj znanih obrazov, da je bil obred še bolj slovesen, pa je poskrbel ljubljanski župan Zoran Janković, ki je mladoporočenca popeljal v zakonski jarem.

Koliko je za poročni obred zaračunal župan Janković, ni znano, prav poceni zagotovo ni bil.
Koliko je za poročni obred zaračunal župan Janković, ni znano, prav poceni zagotovo ni bil.

Čustva udarila na plan

Ceremonija je bila zelo čustvena, še posebej ko je ženin, ki ga je trpka usoda prikovala na invalidski voziček, kljub poškodbam zbral pogum in se ob izmenjavi zaobljub in usodnem 'da' dvignil na noge, ob čemer se je svatom orosilo oko. Tomaža je pred leti preživel hudo prometno nesrečo, in čeprav se mu je takrat v trenutku podrl ves svet, ni obupal, ampak se je še bolj predal delu ter se povzdignil med najmlajše slovenske milijonarje na lestvici najpremožnejših domačih podjetnikov, potem ko je z Jocem Pečečnikom plemenitil svoje znanje v podjetju Elektronček in postal delni lastnik družbe Interblok. V skladu z ženinovim življenjskim slogom je tudi pregrešno draga poroka minila v znamenju prestiža, saj je bila samo cvetlična oprema vredna toliko, kot večina odšteje za celotno slavje. Pred vhodom v graščino so se bohotili dragi avtomobili, mize v svečanih dvoranah so bile obložene s prvovrstnimi jedmi ter skrbno izbranim vinom in penino. Par je blestel v posebej zanj sešitih poročnih oblekah, dan, poln presežnikov, pa se je prevesil v še bolj spektakularno noč.

Glavna zvezda večera je bila Severina, ki je zapela svoje največje uspešnice.
Glavna zvezda večera je bila Severina, ki je zapela svoje največje uspešnice.

Severina za piko na i

Za vrhunec je poskrbela Severina, ki je s svojo spremljevalno skupino uprizorila pravi spektakel ter svatom postregla z divjo zabavo, polno strasti in čustvenih trenutkov. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije