LEPOTA

FOTO: Parada osupljivih lepotic

Objavljeno 15. februar 2019 08.31 | Posodobljeno 15. februar 2019 08.34 | Piše: A. J.

Zvezdnice na grammyjih.

Katy Perry je blestela v ekstravagantni Balmainovi kreaciji.
Nedeljska 61. podelitev grammyjev v Los Angelesu ni bila le glasbena, pač pa tudi modna poslastica, saj so si številne izvajalke in avtorice za to priložnost nadele še posebej drzna oblačila.
image
REUTERS Katy Perry je blestela v ekstravagantni Balmainovi kreaciji.

Med skrbno izbranimi opravami zvezdniških gostij pa so najbolj izstopale tri – Lady Gaga, Katy Perry in Cardi B. Lady Gaga, ki se je na podelitvi razveselila kar treh grammyjev (za najboljšo pesem za vizualni medij, najboljši pop duet za pesem Shallow in najboljšo solo pop izvedbo za pesem Joanne), je izžarevala glamur 50. let v čudoviti obleki prestižne znamke Celine, posuti s srebrnimi bleščicami.
image
REUTERS Lady Gaga je nosila čudovito srebrno obleko s podpisom prestižne modne znamke Celine.

Katy Perry je nosila angelsko nežno rožnato obleko s puhastim krilom, pod katero se je podpisala modna hiša Balmain. Z eno najbolj razkošnih toalet večera je navduševala Cardi B.
image
REUTERS Cardi B je nosila osupljivo vintage kreacijo Thierryja Muglerja, v kateri je bila videti kot pravkar rojena temna Afrodita.

Prva ženska, ki ji je uspelo osvojiti zlati gramofon v kategoriji rap, je v opazni vintage obleki oblikovalca Thierryja Muglerja iz leta 1995 številne spominjala na Afrodito, rojeno iz morske pene. 
Deli s prijatelji