OČKA V KRILU

FOTO: Otožna obletnica komedije

Brez Robina Williamsa.
Fotografija: Williams, ki je odigral glavno vlogo, je s soigralci med snemanjem odkrito govoril o svojih težavah. Foto: Press release
Odpri galerijo
Williams, ki je odigral glavno vlogo, je s soigralci med snemanjem odkrito govoril o svojih težavah. Foto: Press release

Ob prihajajočem 25. rojstnem dnevu komedije Očka v krilu (1994), ki bo 24. novembra, se je znova zbrala igralska ekipa – Pierce Brosnan (65), Lisa Jakub (36), Matthew Lawrence (38) in Mara Wilson (31). A obletnica je bila bolj otožna, kot bi pričakovali, saj je na njej manjkal glavni igralec Robin Williams, brez katerega posebna priložnost pač ni mogla biti enaka.

Zvezdnik, ki je bil za vlogo očeta, ki se preobleče v varuško, da bi bil po ločitvi lahko z otroki, nagrajen z zlatim globusom, je leta 2014 naredil samomor. Njegova nekdanja soigralka Jakubova, ki je bila v času snemanja komedije stara komaj 14 let, se je ob proslavljanju četrt stoletja filmske uspešnice spomnila, kako iskreno je genialni Williams govoril o svojih težavah. »Tudi sama sem se borila s tesnobnostjo in depresijo. Vesela sem, da je z mano odkrito spregovoril o tem in mi dal vedeti, da je treba delati na sebi,« se spominja igralka. »Presrečen sem, da sem delal z Robinom Williamsom pri tem filmu, saj je bil eden najboljših komikov vseh časov,« je dodal Brosnan, ki v filmu igra mladega šarmerja.

Razen Williamsa je na srečanju manjkala tudi igralka Sally Field (71), ki je v filmu igrala mamo Danielo. Očka v krilu naj bi bil sicer eden najljubših filmov nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona (72).

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije