SARME

FOTO: Ne boste verjeli kaj počne Miša Molk 

Objavljeno 03. februar 2019 19.09 | Posodobljeno 03. februar 2019 19.09 | Piše: S. J.

S sarmami je založila vso družino.

Miša Molk je pri kuhanju spontana in rada nasiti več ust.
Miša Molk je že dolgo največja zvezda televizije, zato se včasih zdi, da o njej vemo skoraj vse. A dama številnih talentov v rokavu skriva še nekaj asov – med njimi je tudi kuhanje! Eden njenih zadnjih kuharskih podvigov so bile sarme, ki jih je pripravila tudi za sestro Tino in hčerko Ulo.

»Kuharija pri meni steče mimogrede. Grem v trgovino po sadje, zagledam glavo kislega zelja – in načrt se zgodi. Vedno skuham za več ljudi, recimo 15 sarm, ki jih potem podelim med svoje, pa tudi v službo si pogosto prinesem obrok od doma. Sicer pa smo vse tri dobre kuharice, sestra, Ula in jaz. Kaj skupaj pojesti pomeni tudi družiti se, zato to rada počnem.« Sicer pa Miša pravi, da se je zanjo novo leto začelo sončno. »In tako se tudi počutim. Z vedno več zaupanja vase, obkrožena z ljudmi, ki so fajn.« Mednje spadajo seveda tudi gosti v njeni oddaji Z Mišo, pred snemanjem katere še vedno čuti malo nemira.
image
Delo Miša Molk je pri kuhanju spontana in rada nasiti več ust.

»Pogovori z gosti so precej intenzivno druženje. Če si še tako pripravljen, težko predvidiš, kako se bosta dve energiji povezali med seboj. Niso vsi enako pretočni,« zaključi izkušena televizijka. 
Deli s prijatelji