POROKE ZNANIH

FOTO: Na plaži so si dahnili 'da'

Kar nekaj zvezdnikov se med uživanjem na plaži lahko spomni trenutka, ko so partnerju prisegli večno zvestobo, res pa je, da ti spomini niso za vse sladki.
Fotografija: Meghan Fox in Brian Austin Green sta razburkani zakon začela na morski obali. Fotografije: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Meghan Fox in Brian Austin Green sta razburkani zakon začela na morski obali. Fotografije: Guliver/Getty Images

Kar nekaj zvezdnikov se med uživanjem na plaži lahko spominja trenutka, ko so partnerju prisegli večno zvestobo, res pa je, da ti spomini niso za vse sladki.

Megan Fox in Brian Austin Green

Megan in Brian sta imela leta 2000 zelo preprosto poroko na Havajih. Obred se je odvijal na najbolj romantičen del dneva, ob sončnem zahodu. Meghan, ki je nosila Armanijevo poročno obleko z dolgo tančico, ki je plapolala v vetru, je bila med obredom bosa – mivka in čevlji z visokimi petkami pač niso najboljša kombinacija. Igralca sta skupaj še danes, čeprav je v njunem zakonu že nekajkrat pošteno zaškripalo.

Matt Damon in Luciana Barroso

Matt in Luciana sta se sicer uradno poročila na magistratu, vendar sta zaobljube leta 2013 obnovila na otoku Svete Lucije. Za skoraj milijon dolarjev sta najela tamkajšnjo plažo Sugar in na njej priredila razkošen sprejem, na katerega so bili povabljeni številni zvezdniki. Damon je imel na svoj drugi poročni dan obute udobne japonke. Par je rezerviral hotel zase in za goste (za teden dni sta najela kar 78 sob) pod drugim imenom, saj ni želel, da bi ju med obredom nadlegovali vsiljivi paparaci.

Matt in Luciana Damon sta na plaži obnovila zaobljube.
Matt in Luciana Damon sta na plaži obnovila zaobljube.

Jennifer Garner in Ben Affleck

Zakon uspešnih igralcev se sicer ni obnesel, saj sta se pozneje ločila, poroka na plaži junija 2005 pa je bila ne glede na to čudovita. Da bi imela čim več zasebnosti, sta se poročila na zasebnem otoku Parrot Cay na Karibih. Na poroki ni bilo svatov, udeležila sta se je le Victor Garber, ki je vodil poročni obred, in njegov mož Rainer Andereesen. Jennifer je bila tedaj noseča s prvim od njunih treh otrok, hčerko Violet.

Enega najlepših skupnih trenutkov na plaži se lahko spomnita tudi Jennifer Ganer in Ben Affleck.
Enega najlepših skupnih trenutkov na plaži se lahko spomnita tudi Jennifer Ganer in Ben Affleck.

Johnny Depp in Amber Heard

Danes že ločena igralca bi o svojem zakonu težko povedala kaj lepega, saj sta šla med ločitvijo na nož, a njuna poroka je bila idilična. Pred matičarja sta se namreč sprehodila ob očarljivi kulisi, ki jo ponujajo Bahami. Lokacije 'piratu s Karibov' ni bilo treba dolgo iskati, saj je ponosni lastnik enega od tamkajšnjih otočkov. Na poroko v tropskem raju sta povabila tudi številne goste, ki so po obredu lahko po mili volji uživali na plaži, snorkljali in razvajali brbončice s hrano, ki so jo pripravili igralčevi osebni kuharji.

Leona Amber Heard in Johnny Depp se poroke na plaži trenutno najbrž ne spominjata z veseljem.
Leona Amber Heard in Johnny Depp se poroke na plaži trenutno najbrž ne spominjata z veseljem.

Cindy Crawford in Rande Gerber

Dolgonoga manekenka je svojemu izbrancu leta 1998 prisegla zvestobo na Bahamih. Parček se je želel poročiti daleč od oči javnosti, zato so bili povabljeni le najbližji sorodniki in prijatelji. Cindyjina druga poroka je bila, kot je nekoč poudarila lepotica, zelo drugačna od prve, na kateri ji je prvi mož Richard Gere na prst nataknil prstan, narejen iz folije.

Ob šumu valov sta se poročila Cindy Crawford in Rande Gerber.
Ob šumu valov sta se poročila Cindy Crawford in Rande Gerber.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije