ZNANI NA LADJAH

FOTO: Morje namesto plaže

Fotografija: Kim in Kourtney Kardashian sta si z otroki privoščili popoldne na prestižni ladji. Foto: Profimedia
Odpri galerijo
Kim in Kourtney Kardashian sta si z otroki privoščili popoldne na prestižni ladji. Foto: Profimedia

Počitnice na plovilih so med zvezdniki nadvse priljubljene. Ne le ker lahko tako odkrivajo tudi težko dostopne in zanimive kotičke obale, ampak tudi ker upajo, da jih med kopanjem na ladjah v objektive ne bodo ujeli paparaci. No, slednjim je kljub temu tudi letos uspelo ovekovečiti pomorske podvige nekaterih znanih obrazov.

Skoki v morje

Britney Spears se je na ladjo podala preživet popoldne s svojim fantom Samom Asgharijem. Parček je bil zasidran na obali v Miamiju in je ladjo uporabil predvsem kot svojo zasebno plažo – za sončenje, kopanje in skakanje v vodo. Pevka je očitno duševne težave, ki so jo pestile še pred kratkim, pustila za seboj, saj je bila videti popolnoma sproščena in odlične volje.
Raziskovanje z gliserjem
Kurt Russell in Goldie Hawn sta lani praznovala 35 skupnih let, a videti je, da je njuna zveza, ki se je začela na valentinovo, še vedno trdna in polna romantike, brez katere pač ne gre. Romantične so tako tudi njune letošnje poletne počitnice. Odpravila sta se na enega od grških otokov, kjer uživata v raziskovanju čudovitih naravnih znamenitosti. Odkrivata pa jih ne le po kopnem, ampak tudi z gliserjem po morju.

Dan na luksuzni ladji

Izleti na morje so za otroke čisto veselje, mami Kim in Kourtney Kardashian pa sta poskrbeli, da je bil dan ob obali zabaven tudi zanju. Skupaj s podmladkom sta ga preživeli na luksuzni ladji v Kostariki. Sestri sta si med drugim privoščili razburljivo vožnjo z jet skijem.

Izklesana Melanie

V bližini španske Ibize je svoje obline v kopalkah med skakanjem v vodo s prestižne ladje pokazala Melanie Griffith. Igralka, ki šteje dobrih šest desetletij, je navdušila z izklesano postavo. Zvezdnica je pred kratkim razkrila, da je za njen mladostni videz 'kriv' osebni trener Gunnar Peterson. »On mi pomaga, da je moje 50 + 11 let staro telo napeto in močno. Opravlja pa tudi vlogo nekakšnega terapevta,« je priznala.

Odlična zabava

Vožnja z gumenjakom je še bolj zabavna kot poležavanje na krovu jahte. Tako bi vsaj lahko sodili ob pogledu na posnetke nogometaša Lionela Messija, ki je lani z družino užival na počitnicah na španski Formenteri, najmanjšem balearskem otoku. Športnik je bil sicer z ženo Antonello Roccuzzo na počitnicah, ki so sledile svetovnemu prvenstvu v nogometu. Na otok je prispel z jahto, vendar je precej časa preživel tudi na kopnem.

Družinska zabava

S plovili si poletne počitnice rada popestri družina Gerber. Lepo hčerko manekenske ikone Cindy Crawford so paparaci lani ujeli med tako imenovanim wakesurfingom, posebno obliko deskanja na vodi, pri kateri deskarja za seboj vleče gliser. Slednjega je med hčerinim športnim udejstvovanjem vozil njen oče Randy. Črni lepotec, s katerim je rezal valove, je sicer družinsko plovilo Gerberjevih.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije