MALE SKRIVNOSTI

FOTO: Druga plat velikih imen Hollywooda

Našli smo nekaj presenetljivih podrobnosti o ljudeh, za katere smo mislili, da o njih vemo že prav vse.
Fotografija: Ne, Elvis ni bil naravni črnolasec. Foto: Press Release
Odpri galerijo
Ne, Elvis ni bil naravni črnolasec. Foto: Press Release

Eden ima fetiš na hrano, drugi se boji klovnov, tretji ima za ljubljenčka hobotnico. Našli smo nekaj presenetljivih podrobnosti o ljudeh, za katere smo mislili, da o njih vemo že prav vse.
Emmin občutek za modo ni naključje. Foto: x17online.com
Emmin občutek za modo ni naključje. Foto: x17online.com

Rojena Parižanka

Ob njenem nezmotljivem čutu za stil ni nič čudnega, da se je Emma Watson rodila v domovini visoke mode, Franciji. Zvezdnica filmov o Harryju Potterju je otroštvo preživela v Maisons-Laffitte, predmestju Pariza. Že res, da le prvih pet let, saj sta se z mamo, ko so se starši, oba sta Angleža, ločili, vrnili v Veliko Britanijo. Toda saj pravijo, da so prav zgodnja otroška leta ključna za ves nadaljnji razvoj.
Ne, Elvis ni bil naravni črnolasec. Foto: Press Release
Ne, Elvis ni bil naravni črnolasec. Foto: Press Release

Svetlolasi Elvis

Elvis Presley v naravni podobi ni bil kaj prida podoben kralju rock'n'rolla, kakršen se nam je vtisnil v spomin. Njegovi vranje črni lasje sploh niso bili njegovi – naravno je namreč bil svetlolasec. Kot otrok je bil povsem svetel, z leti pa so njegovi lasje potemneli do peščene barve. Črnolasec je postal šele v zrelih letih, ko se je sprva občasno barval, nato pa odtenek, ki je sčasoma postal njegov zaščitni znak, ohranil za vedno.

Kot trgovina

Mnogi zavijajo z očmi ob imenih, ki jih novodobni starši, tudi slovenski, dajejo svojim otrokom. A če bi bil kdo lahko jezen na starše zaradi svojega imena, bi bila to lahko igralka Halle Berry. Njena mama in oče namreč nista komplicirala: deklico, ki je prijokala na svet, sta poimenovala kar po supermarketu Halle Department Store v domačem mestu Cleveland v Ohiu. Si predstavljate, da bi vam bilo ime Mercator, Hofer, Lidl ali Tuš?
Matthewu McConaugheyju hrana vzbuja zelo intenzivne občutke. Foto: wenn.com
Matthewu McConaugheyju hrana vzbuja zelo intenzivne občutke. Foto: wenn.com

Orgazmični jedec

Matthew McConaughey ima neobičajno močno razvit čut za okušanje. Med uživanjem zares dobre hrane ga prevevajo občutki, na moč podobni tistim, ki jih drugi ljudje doživljajo v spalnici. Da ne bi postal preveč vzburjen, igralec nadvse okusno hrano raje pusti, da ga nenavadni občutki ne bi preveč prevzeli.

Poškodovan prst

V filmih režiserji morebitne lepotne napake in pomanjkljivosti zvezdnikov skrbno zakrijejo, zato je vprašanje, ali ste že kdaj opazili, da Matthewu Perryju manjka delček sredinca na desni roki. Zvezdnik je kos prsta izgubil še kot otrok, v nesreči, ki se mu je pripetila v vrtcu. Del prsta si je priščipnil med vrati.

Dvojčica

Lahko na svetu obstajata dve izjemni lepotici, kakršna je Scarlett Johansson? Skorajda. Igralka ima namreč brata dvojčka po imenu Hunter, ki pa ji ne na pogled ne po značaju ni preveč podoben. V nasprotju s Scarlett mu za zabavno industrijo ni mar, ga pa zelo zanima politika. Kljub temu je pred časom celo igral v filmu skupaj s sestro – leta 1996 sta nastopila v komediji Manny & Lo.
Demi Moore še danes občasno škili. Foto: Reuters
Demi Moore še danes občasno škili. Foto: Reuters

Škiljenje

Ena najlepših igralk na hollywoodskih filmskih platnih Demi Moore je kot otrok škilila. Da bi se ji stanje popravilo, je morala nekaj časa celo nositi prevezo čez eno oko. Škiliti je prenehala šele po nekaj operacijah, vendar se njeno levo oko še danes občasno ne premika enakomerno z desnim – v tistih dneh zvezdnica stanje navadno zakrije s temnimi očali.
Johnny Depp ima nenavadno fobijo. Foto: Reuters
Johnny Depp ima nenavadno fobijo. Foto: Reuters

Klovnofobija

Johnny Depp se na smrt boji klovnov. Strah izvira iz njegovega otroštva, ko je imel more, v katerih so ga preganjali klovnovski obrazi. Igralec je nekoč pojasnil, da mu strah v kosti naganjajo ličila, ki skrivajo izraze na človekovem obrazu – je srečen ali ti bo odgriznil obraz?

Nenavadni ljubljenček

Nicolas Cage si je pred časom za ljubljenčka omislil hobotnico. Zanjo je odštel kar 131.000 evrov, a je izjavil, da je bila vredna svojega denarja – opazovanje njenega gibanja mu je, je dejal, namreč pomagalo pri igralski karieri.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije