DOPUST

FOTO: Bizovičarjeva družina uživa na toplem

Luksuzne počitnice Lada in Anele.
Fotografija: Pivce ob kosilu dobro dene in Anela ter Lado sta si jih pod vročim soncem privoščila kar nekaj. Sicer mlada mamica pravi, da so peščena plaža, slastna hrana in rok'n'roll najboljša kombinacija. Če k temu dodaš še ljubeznivega moža in ljubko hčerko, pa je slika popolna.
Odpri galerijo
Pivce ob kosilu dobro dene in Anela ter Lado sta si jih pod vročim soncem privoščila kar nekaj. Sicer mlada mamica pravi, da so peščena plaža, slastna hrana in rok'n'roll najboljša kombinacija. Če k temu dodaš še ljubeznivega moža in ljubko hčerko, pa je slika popolna.

Nekateri so za zimo, drugi za poletje – in mednje spadata tudi Lado Bizovičar in njegova Anela Šabanagić. Držita se pravila, da po naporni televizijski sezoni sledi nepozaben oddih, a namesto na mondena smučišča sta se raje odpravila na prve družinske počitnice v razkošni Salalah Rotana Resort na obalo Omana.
Slasten zajtrk za čudovit začetek dneva.
Slasten zajtrk za čudovit začetek dneva.

Večtedenski odmor bo obema dobro del, saj bosta imela ogromno časa drug za drugega in za štirimesečno deklico. Medtem ko je bil očka zelo zaseden s Talenti in predstavami, se je postavna mamica odlično vživela v starševsko vlogo. Njene prijateljice so nam zaupale, da ne komplicira, naravnost blagodejno pa je rojstvo male princeske vplivalo na vsestranskega Bizovičarja.


Ta je doma pravi medvedek in vsako sekundo prostega časa preživi ob pestovanju prvorojenke. Tako je tudi na počitnicah, prvi pravi preizkušnji, s katero želita hčerki približati svojo veliko strast, potovanja. V luksuzu s petimi zvezdicami vzdolž indijskega oceana jima bo to zagotovo uspelo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije