VELIKA NAVEZANOST

Eva Černe ne more verjeti vplivom polne lune

Posebna ljubezen Eve Černe.
Fotografija: Eva je zelo navezana na svojo sestro Ano, ki se je pred kratkim poročila. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Eva je zelo navezana na svojo sestro Ano, ki se je pred kratkim poročila. FOTO: Osebni arhiv

Glasbenica Eva Černe prizna, da ne bi bila tako uspešna, če ji ob strani ne bi stali njeni najbližji, še posebej tesno pa je navezana na sestro Ano Černe Gregorič, s katero si zaupata največje skrivnosti, pa tudi poslovne načrte

»Od nekdaj sva najboljši prijateljici. Ob strani si stojiva v najlepših in najtežjih trenutkih in skupaj rasteva. Ana je profesorica glasbe na srednji vzgojiteljski šoli in predana zdravemu življenjskemu slogu. Ko sta se s partnerjem Mitjo poročila, sem bila njena priča in tudi na svoji poroki si ob sebi ne predstavljam nikogar drugega,« pravi Eva, ki ne skriva, da je zelo ambiciozna in pripravljena trdo delati za uresničitev svojih sanj. Veliko nastopa, ima pa tudi svojo glasbeno šolo.

»Letošnja pomlad je zelo lepa in za zdaj sem tako zaposlena s poučevanjem solo petja v glasbenem centru Černe-Avbelj, da tudi če me je utrujenost kdaj obiskala, sem jo prijazno odslovila,« pravi in v isti sapi doda, da pa je nanjo pred kratkim močno vplivala polna luna. »Bilo je res neverjetno. Nisem mogla spati. Ob dveh zjutraj sem šla na sprehod,« se čudi še danes. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije