SANJSKO

Elegantna za predsednika

Objavljeno 10. april 2019 15.33 | Posodobljeno 10. april 2019 15.37 | Piše: B. Z.

Sanjski konec sezone za Anamarijo Lampič.

Za sprejem pri predsedniku Pahorju se je Anamarija Lampič še posebej skrbno uredila.
Za svetlolaso tekačico na smučeh Anamarijo Lampič, ki jo prijatelji kličejo Ana in prihaja iz vasi Valburga, je sanjska sezona. Dolgoletno garanje se je izplačalo, sezono je končala z medaljo in še sprejemom pri predsedniku Borutu Pahorju.
image
Za sprejem pri predsedniku Pahorju se je Anamarija Lampič še posebej skrbno uredila.

»Šport so mi priljubili starši. Oče prisega na kolo, mama je bila v mladih letih alpinistka. Z bratom sta naju vsak konec tedna vodila v hribe, in tako se je zgodila ljubezen, ki traja še danes,« pravi. Šport pa ji je prinesel tudi ljubezen. S fantom Boštjanom Klavžarjem sta skupaj že šest let. Nekdaj je bil aktiven tekač, zdaj pa je trener. Po koncu sezone pa je Ana lahko razkrila tudi svojo žensko plat.
image
Takole se je lepa tekačica na smučeh razveselila konca sezone.

»Med letom sem ves čas v športnih oblačilih, nenaličena in izpostavljena mrazu, zato se ob posebnih priložnostih rada uredim, tako tudi za sprejem pri predsedniku Pahorju.«

Za njo so se ozirali mnogi fantje, saj je moda njena velika strast. Te dni pa je ne boste več našli doma. Z Boštjanom sta spakirala nahrbtnike in se odpravila na dopust. Že maja jo namreč spet čakajo treningi in priprave na novo sezono.
 
Deli s prijatelji