RAZVAJENE

Ekstravagantne zahteve slavnih pevk

Objavljeno 04. december 2018 08.38 | Posodobljeno 04. december 2018 08.38 | Piše: A. J.

Najbolj razvajene zvezdnice.

Rihanna med pevkami ni najbolj muhasta, kljub temu pa ima včasih nenavadne zahteve.
Nekatere zvezdnice se trudijo kljub slavi ostati na trdnih tleh, spet drugim pa svetovna prepoznavnost stopi v glavo. Za najbolj zahtevne in muhaste veljajo Rihanna, Mariah Carey, Beyoncé in Lady Gaga.

Večna zamudnica

Rihannini (30) koncerti se nikoli ne začnejo ob napovedani uri, zahteve, ki jih postavlja, pa organizatorje spravljajo ob pamet. Med nastopom v Dublinu je tako zahtevala, da jo varuje irska vojska, želela pa je tudi navodila, kako naj vozi po dublinskih ulicah, da ne bo pristala v prometnem zamašku.
image
PA/X17online.com Rihanna med pevkami ni najbolj muhasta, kljub temu pa ima včasih nenavadne zahteve.

Na samih koncertih pevka ni zelo zvezdniška – v zaodrju želi imeti le zalogo sladkarij in energijskih pijač.

Mačji mladiči na koncertu

Mariah Carey (48) je pred 11 leti na koncertu v Londonu zahtevala, naj ji organizatorji priskrbijo 20 belih mačjih mladičkov in sto belih golobov. Poleg tega je želela ne glede na to, kje prenočuje, spati na svojih rjuhah ter imeti kopalnico z zlatimi pipami.
image
Profimedia, AKM-GSI Mariah Carey je z zahtevo po 20 mačjih mladičih in sto belih golobih postavila organizatorje pred velik izziv.

Desko na stranišču so ji morali vsak dan zamenjati. Namesto v navadni vodi se koplje v mineralni, pogosto skupaj s svojim psičkom. Zanj je nekoč celo najela letalo, da bi ga prepeljala z enega konca Amerike na drugega.

Pomočnica za – tampone?!

Lady Gaga (32) je pomočnica tožila, ker ji ni hotela plačati nadur za precej nenavadno delo: z mize do pevke je morala prinašati prenosni računalnik ter ji nositi tampone na stranišče in namesto nje potegniti vodo.
image
WENN.com Asistentka Lady Gaga ima precej zahteven poklic.

Na nastope s seboj navadno vodi okoli 150 ljudi, med katerimi so maser, mojstri tarota in več kot 20 stilistov. V garderobi zahteva belo usnjeno sedežno garnituro, sveže cvetje in črne zavese, zidovi pa morajo biti okrašeni s posterji.

Zlati postelji za dvojčka

Beyoncé​ (37) je na zadnji turneji prekosila samo sebe. Kjerkoli je bila, so morali njeno garderobo ogreti na 25,5 stopinje ter jo napolniti z dišečimi svečami z vonjem vrtnice.
image
Beyoncé je za mnoge kraljica in tudi njene zahteve so pogosto kraljevske.

V kopalnici vedno zahteva toaletni papir rdeče barve. Odkar ima dvojčka Rumi in Sira, od organizatorjev zahteva, da jima v vsakem hotelu priskrbijo posteljo iz 18-karatnega zlata.
 
Deli s prijatelji