SERIJA

Dramatična presenečenja v Reki ljubezni

Padla je prva klapa četrte sezone.
Fotografija: »Rok je vedno bolj izgubljen,« pravi igralec Tadej Pišek.
Odpri galerijo
»Rok je vedno bolj izgubljen,« pravi igralec Tadej Pišek.

Komaj se je poslovila tretja, že je v polnem zamahu snemanje četrte sezone Reke ljubezni, v kateri bomo priča novim ljubezenskim zapletom in tudi novim likom. Že stkane čuteče vezi se bodo še bolj poglobile, obljublja uigrana ekipa, ki je v letih stkala pristno prijateljsko navezo.
Bosta Rok in Valentina tudi uradno postala par ali se je mizar le ujel v eno izmed njenih spletk?
Bosta Rok in Valentina tudi uradno postala par ali se je mizar le ujel v eno izmed njenih spletk?

V epizodah, ki jih trenutno snemajo, ne bo manjkalo dramatičnih presenečenj, ki gledalce že od začetka puščajo odprtih ust, pa tudi ljubezenskih spletk. Zanje bo nedvomno poskrbel tudi Rok Slak, ki se je ob sklepu tretje sezone grel v objemu pretkane Valentine oziroma Ane Urbanc.

»Z veseljem prebiram scenarije za novo sezono in presenečeno spremljam razvoj in spreminjanje Roka, ki je vedno bolj izgubljen,« razkriva igralec Tadej Pišek o svojem liku, ki ga zapleti na Krki vse bolj zaznamujejo. »Zdi se mi, da bo še bolj zanimivo, presenetljivo in dramatično. Ubogi moj Franci, njegova 'lubika' ga bo spet vrtela okrog prsta,« pa se ne da Nina Ivanič, ki igra spogledljivo Mojco.


Na več novic bo treba počakati do spomladi, ko se bo serija vrnila na male zaslone in se bo, tako pravijo ustvarjalci, razkrila tudi skrivnost, ki buri duhove že od samega začetka. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije