RAZVAJAJO

Draga darila za male prince in princeske

Objavljeno 12. april 2019 14.25 | Posodobljeno 12. april 2019 14.25 | Piše: A. J.
Ključne besede: darila Suzy

Tako kot običajni starši želijo tudi zvezdniški svojim otrokom nuditi le najboljše, vendar pa nekateri izmed njih včasih pri tem pošteno pretiravajo.

Diamantna barbika

Enega najbolj razvajenih otrok zagotovo vzgajata Beyonce in Jay-Z. Mala Blue Ivy se poleg omare, polne dizajnerskih oblačil, lahko pohvali tudi z lutko barbie z diamantnim nakitom, vredno 70.000 evrov, in kadjo, okrašeno s kristali Swarovski.

Kot dojenček je spala v posteljici s prozornim plastičnim okvirjem, vredni več kot 3000 evrov. Ni dvoma, da sta podobnih dragih daril deležna tudi njena mlajša bratec in sestrica Rumi in Sir.

Park za rolkanje in motor

Brad Pitt in Angelina Jolie sta, kar se tiče daril, oče in mama, ki si ju želi vsak otrok. Hčerki Shiloh, ki obožuje rolkanje, sta za osmi rojstni dan podarila park za rolkanje na dvorišču hiše, v kateri je družina stanovala pred ločitvijo. Par pa nikakor ne zapostavlja svojih posvojenih otrok: najstarejši Maddox je od staršev denimo dobil jeklenega konjička znamke Suzuki.

Srečanja s slavnimi

Le kdo kot ameriški predsednik ne bi razvajal svojih otrok? Vsekakor sta svoji hčerki z marsikaterim pregrešno dragim darilom pogosto pocrkljala sicer dokaj razumna Barack in Michelle Obama. Medtem ko so živeli v Beli hiši, sta vplivni oče in mama hčerama Sashi in Malii omogočila zasebne nastope in srečanja s številnimi njunimi idoli, denimo igralci iz priljubljene glasbene serije Glee.

Letalo za izlete

Tom Cruise in Katie Holmes sta se leta 2012 ločila zaradi nepremostljivih razlik, med katere pa zagotovo ne spada pogled na uresničevanje materialnih želja svoji edinki Suri.

image
Profimedia, Backgrid USA Katie Holmes in njen bivši mož Tom Cruise kar tekmujeta, kdo bo Suri podaril lepše in dražje darilo.
Zvezdnika kar tekmujeta, kdo bo deklico bolj razveselil. Katie ji je pred časom kupila igralno hišico s tekočo vodo in elektriko, Tom pa je zapravil skoraj šest milijonov evrov za letalo, da bi hčerko lahko peljal na izlete po različnih eksotičnih krajih.

Dragocena drevesna hišica

Ste že slišali za luksuzno trgovino Neiman Marcus Fantasy Gifts? Vsekakor jo dobro poznata David in Victoria Beckham. Prav tam sta najstarejšemu sinu Brooklynu kupila hišico za na drevo, za katero sta odštela približno 44.000 evrov.

Posteljice za 26.000 evrov

Mariah Carey in Nick Cannon sta dvojčka, sina Moroccana in hčerko Monroe, že ob rojstvu vzgajala kot princa in princesko. Parček je na svet prijokal ob posnetku aplavza, ki ga je bila na snemanju v živo deležna njuna slavna mama, prve dni življenja pa je užival v udobju posteljic, vrednih 26.000 evrov.

Umetnina za sina

Sandra Bullock je svojemu sinu Louisu podarila darilo, o kakršnem najbrž sanja vsak poznavalec umetnin. Devetletni posvojenec je od mamice prejel umetnino slovitega Andyja Warhola, ki na tržišču stane približno 12.000 evrov. 
Deli s prijatelji