LUKA DONČIĆ INVESTIRA V SLOVENIJO

Dončićeva vila za milijon evrov

Objavljeno 11. junij 2019 10.27 | Posodobljeno 11. junij 2019 10.27 | Piše: F. Š.

Poleg dragih avtomobilov je najmlajši slovenski športni milijonar odraslo vložil svoj denar v prvo večjo nepremičnino. Kupil je razkošno hišo z velikim vrtom, kjer si bo odpočil ob vrnitvi v domovino, tam priredil kako zabavo s prijatelji in užival na mirni lokaciji.

Luki Dončiću gre z razlogom na smeh, saj svoj denar zelo pametno nalaga v nepremičnine. FOTO: instagram
Prebivalci elitnega predela na obrobju Ljubljane so se pohvalili, da so dobili najslavnejšega soseda, ki ga opeva ves športni svet. Luka Dončić se je namreč po koncu krstne sezone v ameriški ligi NBA preselil na svoje. Kupil je že zgrajeno hišo in jo preuredil po svoji viziji, tako v njej seveda ne bosta manjkala košarkarsko igrišče in bazen. Prebivalci v neposredni bližini so zvezdnika prepoznali po pregrešno dragih jeklenih konjičkih, na skrivaj pa si že ogledujejo njegovo vilo. Zanjo naj bi Luka odštel nekaj več kot milijon evrov, in četudi je na koncu ulice, ni preveč zaščitena od zvedavih pogledov. Ravno zaradi zagotavljanja zasebnosti smo točno lokacijo nepremičnine zadržali zase, saj ne želimo, da bi mu z razkritjem skalili zasluženi mir, ki ga košarkarski as po naporni sezoni vsekakor potrebuje.

Prosti čas izkorišča za druženje z najbližjimi, skupaj z dekletom Anamario Goltes in mamo Mirjam Poterbin pa so obiskali tudi finale nogometne like prvakov v Madridu, kjer so obkroženi z elitnimi izbranci uživali v čudovitem vzdušju enega športnih vrhuncev leta in navezovali stike. Sploh Mirjam se je angažirala, da bi spoznala čim več potencialnih poslovnih partnerjev, saj je močno vpletena v blagovno znamko svojega edinca.

Skrbi namreč za njegovo spletno trgovino, ki že privablja številne oboževalce, saj si na njej lahko priskrbijo Lukov poster, majico ali pulover s kapuco. Na njem je napis v duhu zelo pričakovane podelitve nagrad za najboljše igralce v najmočnejši košarkarski ligi na svetu, v kateri si lahko Slovenci po njegovi zaslugi v prihodnosti obetamo še veliko. Na športnem oblačilu piše, da Luka le ni tako vsakdanji novinec, kar je dejstvo, ki ga poslušamo že vse od njegovega prestopa iz španskega velikana v ameriški Dallas. Prav zato je velika verjetnost, da bo priznanje za novinca leta romalo prav v njegove roke. Vendar si Dončić mlajši ne želi beliti glave s tem, ker se predobro zaveda, kako potekajo dogovori v zakulisju, kjer je vse le en velik 'biznis'. Z mamo sta raje usmerjena v družinski posel, ki jima odlično cveti, in morda bo v kratkem investiral v še kakšno privlačno nepremičnino.
Deli s prijatelji