ZNANI V ZVEZDAH

Dnevi junačenja princa Filipa so mimo

Po ascendentu je princ Filip ambiciozni in vztrajni kozorog, zaradi česar se mu je moralo biti res težko odpovedati svoji karieri in se podrediti ženi.
Fotografija: Britain's Prince Philip takes the Salute on the eve of his 90th birthday at the Household Division Beating Retreat on Horse Guards Parade in London June 9, 2011.     REUTERS/Paul Edwards/pool    (BRITAIN - Tags: ROYALS SOCIETY MILITARY)
Odpri galerijo
Britain's Prince Philip takes the Salute on the eve of his 90th birthday at the Household Division Beating Retreat on Horse Guards Parade in London June 9, 2011. REUTERS/Paul Edwards/pool (BRITAIN - Tags: ROYALS SOCIETY MILITARY)

Po ascendentu je princ Filip ambiciozni in vztrajni kozorog, zaradi česar se mu je moralo biti res težko odpovedati svoji karieri in se podrediti ženi. Saturn, njegov disciplinirani in vztrajni vladar, je sicer v 8. hiši spolnosti in partnerjevega premoženja, v devici, skupaj z Jupitrom, planetom obilja in širitve. Omenjena umestitev po eni strani kaže omejitve in odpovedi, po drugi pa razcvet.
Britain's Prince Philip takes the Salute on the eve of his 90th birthday at the Household Division Beating Retreat on Horse Guards Parade in London June 9, 2011.     REUTERS/Paul Edwards/pool    (BRITAIN - Tags: ROYALS SOCIETY MILITARY)
Britain's Prince Philip takes the Salute on the eve of his 90th birthday at the Household Division Beating Retreat on Horse Guards Parade in London June 9, 2011. REUTERS/Paul Edwards/pool (BRITAIN - Tags: ROYALS SOCIETY MILITARY)

Z drugimi besedami, odpovedati se je moral tako svoji veliki spolni sli in težnji po pestrem in raznolikem spolnem življenju, a si je občasno vseeno dal duška, in to ne le enkrat. Kar se tiče bogastva, pa je jasno, da ni njegovo, čeprav ga je deležen, in da je za luksuzno življenje plačal precej visoko ceno. Njegove skoke čez plot nakazuje še nekaj aspektov.

Venera je kotna, v biku, na vrhu 4. hiše, kar pomeni, da je uživač, ki mu je sicer pomembno, da se doma čuti ljubljenega, a hkrati potrebuje ogromno občudovanja tudi drugje. Je v kvadratu z Venero, kar je aspekt za laži, varanje in prikrivanje, ker je v 7. hiši partnerstva, laže kraljici.

Sonce je v 5. hiši ljubezni in romanc, v konjunkciji z Marsom. Oba sta v dvojčkih, enem najbolj spogledljivih in lahkotnih znamenj, ki svoje afere jemlje zlahka in pregovorno rad leta s cveta na cvet. Mars je vzrok za to, da je princ pravi alfa samec, moški z veliko začetnico, fizično in športno aktiven, nabit s testosteronom, ki potrebuje več spolnosti in hkrati uživa v lovu in ljubezenskih igricah.

Luna je levu, kar mu daje vzvišenost, potrebo po tem, da je na piedestalu in v središču pozornosti. Sicer je v 7. hiši partnerstva, a se dotika 8. hiše spolnosti, kar pomeni, da mu ustreza čustvena in premoženjska varnost zakona, a ga hkrati izpolnjuje zadovoljstvo drugje.

Za trenutni zaplet in prometno nesrečo sta odgovorna pr. Luna v ribah, ki je v konjunkciji s tr. Neptunom. V tem času je princ odzemljen, zmeden, težko se zbere in realno presoja, kar je dobra podlaga za napake, slabe odločitve ali to, da spregledaš nasproti vozeče vozilo.

Poleg tega se je tr. Saturn zadnje mesece pomikal po njegovem ascendentu, na katerem se je dovršil tudi januarski mrk. Vse to kaže spremembe, obremenitve, težo, ovire in bremena. Zdi se, da vstopa v napornejše obdobje, ko mu bo zdravje hitreje pešalo in bo moral biti še bolj discipliniran, dosleden in odgovoren pri vsem, kar počne, predvsem pri skrbi za zdravje.
Rojstna karta princa Filipa
Rojstna karta princa Filipa

Dnevi junačenja so torej vsekakor mimo. Čez štiri mesece ga čakajo naporni dogodki, skrbi, zmanjšana odpornost. V naslednjih letih pa mrki padejo tako na Pluton, planet preobrazbe, začetkov in koncev, smrti, kot ascendent, ki predstavlja njega, ter Sonce, ki kaže njegovo življenjsko pot.

Vsi trije prinašajo korenite prelomnice, najočitnejši preobrat, vezan na zdravje, pa bo viden že letos poleti, ob mrku na Pluton, ki je v 6. hiši zdravja in v konjunkciji z Merkurjem, vladarjem iste hiše. Ker sta oba zelo blizu vrha 7. hiše partnerstva, bodo imeli dogodki usodne posledice tudi za kraljico.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije