V BOLNIŠNICI

Cavazza je moral poiskati nujno medicinsko pomoč

Boris Cavazza v bolnišnici.
Fotografija: Zaradi zdravstvenih težav so Borisa sprejeli v bolnišnico, vendar se je njegovo počutje že v nekaj dnevih zelo izboljšalo.
Odpri galerijo
Zaradi zdravstvenih težav so Borisa sprejeli v bolnišnico, vendar se je njegovo počutje že v nekaj dnevih zelo izboljšalo.

Naša igralska legenda Boris Cavazza je že večkrat dokazal, da je v resničnem življenju pravi superjunak, saj je prebrodil že številne težke preizkušnje, ki bi bile za večino drugih prevelike. Seveda pa to ne pomeni, da je v resnici neuničljiv. Boris bo februarja dopolnil 80 let, zato ne preseneča, da mu zdravje ne služi več tako kot v mladih letih.

Prav na dan mrtvih je tako, namesto da bi obiskal vse bližnje, ki so se že poslovili, moral poiskati nujno zdravstveno pomoč. »Boris je bil zaradi zdravstvenih težav 1. novembra sprejet v bolnišnico v Ljubljani, a se že bolje počuti in dobro okreva. Vljudno prosim, da spoštujete najino zasebnost,« nam je zaupala njegova življenjska sopotnica Ksenija Benedetti, ki jo seveda upravičeno skrbi za njegovo zdravje.


Borisu želimo, da se čim prej postavi na noge. Pa tudi, da bi njegovo izvrstno biografijo, ki jo je zapisala novinarka Vesna Milek, kmalu dočakali še v italijanskem prevodu, saj je velikan slovenskega gledališča in filma povezan tudi s to sosednjo državo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije