Čas spopada med lučjo in temo

Leto 2020 se bo zapisalo v zgodovino človeštva kot čas spopada med svetlobo in temo. Na osebni ravni se bomo soočali z lastno senco. Ne ustrašite se! To preprosto pomeni, da boste lažje pokukali v svojo podzavest in zasijali še bolj kot prej. Veda o številih pa vam lahko pomaga razkriti, kateri izzivi vas čakajo.
Fotografija: FOTO: Guliver/Getty images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/Getty images

Pričakujemo lahko, da se bomo soočali s svojimi najglobljimi strahovi, zato le pogumno izzivom naproti! Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako močno, kot nam je namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi, zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Le ko spoznamo grenko, lahko namreč uživamo v sladkem. Premagani izzivi prinašajo najlepšo nagrado: svobodo, da ste preprosto vi.

In kaj vas čaka? Odgovor se skriva v vašem rojstnem datumu!

1
 
Učite se samostojnosti in urite v sposobnosti vodenja, zato pogumno stopajte po svoji poti. Učite se uporabljati lastno domiselnost, kreativnost ter izvirnost. Ne čakajte na priložnost, ustvarite jo! Ne bojte se novega. Prevzemite pobudo! Delujte in ne odlašajte ter ne odlagajte dela, češ, predolgo časa traja. Verjemite vase, tudi ko ste vi edini, ki verjame v pozitivni izid. Pomislite, kako so iznašli največje izume tega časa. Z dvomi prav gotovo ne ...
 
 
2
 
Učite se drugačnega načina komunikacije. Opazujte, kdaj se želite za vsako ceno izogniti prepiru, predvsem kadar je druga oseba agresivna. Na umirjen, a odločen način postavite mejo in se postavite zase. Ob tej lekciji se lahko čutite zapostavljene ali obratno – lahko imate občutek, da ste v središču negativne pozornosti. Vedite, da ste vedno v dinamičnem odnosu z drugimi, saj predstavljate polovico pretoka energije. Sproti se pogovorite o vsem, kar vas moti. Razčiščujte odnose takoj.
 
 
3
 
Učili se boste učinkovito usmerjati domišljijo. Na nenavaden način se bo pričakovalo, da odrastete. Kako želite, da vas svet sprejema? Najprej se sami doživljajte kot takšne, da vas bo lahko še svet. Pogumno povejte svoje mnenje, tudi kadar je v nasprotju z mnenjem sogovornika. Okrepite si samopodobo. Izognite se pretiravanju in čenčam, ki so vir zamer, zaradi katerih boste izgubili dobre ljudi, saj jih boste prizadeli. Poiščite ventil za izražanje, oblikujte, ustvarjajte, pojte itd.
 
 
4
 
Opustite občutke trme, krivde in trditve, da imate prav. V določenih situacijah boste rigidni. Sprejmite drugačnost. Seveda je izziv projekte dokončati, predvsem kadar so težavni. Uprite se skušnjavi, da bi si premislili ter jih ovrgli. Seveda velja tudi obratno: ne oklepajte se ničesar, kar je že zamrlo. Uporabite domišljijo za popestritev obveznosti, ne za iskanje izgovorov. Lahko boste podoživeli strah iz preteklosti. Ne zaidite v vlogo žrtve.
 
 
5
 
Nenadni premiki prinašajo stres in veliko modrosti. Učite se zaupati, da ste v vsakem trenutku varni. Učite se zaupati življenju in sebi. Hkrati se učite razlikovati med željo po spremembi in prirojeno nagnjenostjo k izogibanju neprijetnega, naj gre za domačo nalogo ali obisk zobozdravnika. Pojavile se bodo povezave s tujino. Tam bo prilagajanje nujno in tako boste lažje osvojili lekcijo. Ne omahujte, ko začutite klic duše, in ne izogibajte se obveznostim, da si ne nakopljete slabe karme.
 
 
6
 
Leto 2020 prinaša zahtevne lekcije ljubezni do sebe. Učite se ohraniti ravnotežje med različnimi področji življenja. Zavedajte se svoje vrednosti kot družinski član, prijatelj, sosed, sodelavec in predvsem kot človeško bitje. Vsaka vloga, ki jo imate, je pomembna. Zakaj? Ker ste vi pomembni! Zavedanje se prične pri vas. Lastna vrednost je eden ključnih aspektov te lekcije. Ne postavljajte vedno drugih pred sebe. Postavite sebe na enakovredno mesto.
 
 
7
 
Učite se prepoznavati sebe in lastno resnico ter se učite uživati v svoji družbi. Prav vsak trenutek življenja boste preživeli s seboj. Torej vas čaka kakšnih 70, 80 ali celo 90 let s seboj. Mar ne bi bilo lepo, da bi se poznali in prijazno poskrbeli zase? Seveda ne morete ustreči vsem. Uganete, katera je najpomembnejša oseba, ki naj odobrava vas in vaša dejanja? Vi sami. Delujte na svoj posebni način in raziskujte nepoznano. Zdaj je čas za vaš osebnostni razvoj.
 
 
8
 
Učite se sprejemanja tuje avtoritete in vzpostavljanja svoje. Opazujte, kako ravnate s svojo močjo. Kdaj dobesedno zapravljate energijo, čas in denar? Učite se biti učinkoviti ter odločni, ne da bi bili ukazovalni ali celo zaverovani vase. Izzivi ega bodo močni. Zaupate v lastne sposobnosti, ne da bi vam to stopilo v glavo? Opominjajte se, da so dobrine namenjene skupnemu dobremu, ne sebičnemu kopičenju. Nikakor ne bodite nestrpni. Obilje bi se moralo povečati.
 
 
9
 
Učite se zaključevanja, sprejemanja sprememb in preobrazbe. Učite se odpustiti, spustiti in dopustiti, da odidejo osebe, situacije, predmeti itd. Pustite preteklost tam, kamor sodi: v preteklosti. Ne more se ponoviti, če ji vi ne dopustite. Kako prispevate k skupnemu dobremu? Soočate se z izzivi perfekcionizma. Učite se biti sočutni tudi do tistih, za katere se zdi, da si tega ne zaslužijo. Zahtevno, kajne? Namenjeno je močnim. Urite se v zaznavanju podrobnosti, saj ste nagnjeni k posploševanju.
 

Ne glede na seštevek rojstnega datuma se pripravite na nihanja in nepričakovane spremembe. Ne bo konec sveta, bo pa pričetek konca ustaljenih sistemov, ki več kot očitno ne delujejo več. Na svetovni ravni se obetajo močne sistemske spremembe. Pri posameznikih pa se bo spreminjal način, kako delujejo na najbolj osnovni ravni. Torej se bomo ubadali s svojimi strahovi, preteklostjo in občutkom varnosti. Predvidevamo lahko, da nas bo samo življenje potisnilo z območja udobja. Zdelo se bo, da padamo iz ene skrajnosti v drugo. Bodimo predvsem iskreni, pošteni ter ohranimo svojo integriteto.

Rodili smo se, da bi se razvijali, rasli in bili kar najboljši, kar smo lahko. A to seveda ni tako preprosto, kajne? Včasih se zdi, da bolj ko smo pošteni, slabše se nam piše. Leto 2019 smo numerologi označili kot najbolj karmično leto tisočletja, pred nami pa se odpira podobno naporno leto 2020, v katerem bomo nihali iz ene skrajnosti v drugo.
Pripravite se, da boste spoznali popolnoma novo plat sebe in drugih.

Lili Sorum, numerologinja, svetovalka in coach, motivacijska govornica, www.lili-sorum.com

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije