MORSKO

Bojan Križaj našel nove izzive

Z vetrom v laseh zmagam naproti.
Fotografija: Bojan Križaj je z veseljem ubogal kapitana Gašperja Vinčeca. FOTO: osebni arhiv Gašperja Vinčeca
Odpri galerijo
Bojan Križaj je z veseljem ubogal kapitana Gašperja Vinčeca. FOTO: osebni arhiv Gašperja Vinčeca

Bojan Križaj je v smučanju dosegel, kar se je doseči dalo, v poslovnem svetu pa se mu je nekajkrat grdo zalomilo. A kljub temu ostaja optimist in se kot v najbolj uspešnih športnih časih bori, da mu bo uspelo izplavati iz rdečih številk.

Šport pa ostaja njegova velika strast, poleg smučanja je strasten golfist, zdaj pa se je pridružil jadralcu Gašperju Vinčecu, lastniku najboljše slovenske maksi jadrnice Way of Life. Ta je del projekta EWOL, ki združuje različne pobude na področju zelene energije, mobilnosti, kmalu pa se obeta tudi akademija za pomoč mladim nadarjenim športnicam in športnikom. Gašper ne skriva navdušenja nad Bojanom.

»Lepo je preživljati dneve in se znojiti z legendo. Mladim fantom je lahko za zgled! Prime ščetko in drsa, se podredi ekipi, skratka človek, ki kljub veličini ostane enak, kot je bil, preden je postal junak. To je umetnost in to je pravi Way of Life,« pravi Gašper. Njegova jadrnica je lani, v krstni sezoni, na vseh regatah, ki se jih je udeležila, osvojila eno izmed prvih treh mest, letos pa bodo poskušali to še nadgraditi. Tudi s pomočjo Bojana Križaja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije