Blažka Müller: Sveže ločena kar žari!

Ni videti kot ženska, ki bi se vdala obupu in melanholiji, ampak je obrnila nov list življenja.
Fotografija: Blažka ni več Pograjc, ampak samo Müller. FOTO: Jože Suhadolnik, Delo
Odpri galerijo
Blažka ni več Pograjc, ampak samo Müller. FOTO: Jože Suhadolnik, Delo

Na Delovi osebnosti leta smo naleteli na dobro razpoloženo Blažko Müller, ki se je znašla v povsem novem obdobju. Za njo je težka izkušnja, saj se je po dolgih letih zakona razšla z možem, režiserjem Matjažem Pograjcem, s katerim sta bila par od njenega 16. leta.

Vseeno pa ni videti kot ženska, ki bi se vdala obupu in melanholiji, ampak je obrnila nov list življenja. Ker je doktorirala iz portugalskega jezika, je razpeta med Slovenijo in Pirenejskim polotokom, in povsod, kjer se pojavi, je živahna ter družabna in z veseljem obuja spomine na čase, ko je kraljevala na televizijskih zaslonih.

Mlajše generacije so bile prikrajšane za oddaji Periskop in Orion, v katerih je blestela, in še danes velja za eno najbolj podcenjenih in zapostavljenih voditeljic, čeprav jo že pošteno pogrešamo v kakšnem zabavnem šovu. Morda pa se najde urednik, ki se bo domislil novega projekta s to privlačno in zgovorno Ljubljančanko v glavni vlogi zdaj, ko se je poslovila od moževega priimka in se podala na novo pot – spet kot Blažka Müller.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije