Razkuževali so in nosili maske: zmagovalec MasterChefa v toplih krajih

»Takšnega dopusta še nismo imeli, družina je zdaj večja pa tudi med sabo smo si precej različni, a smo se imeli vsi lepo.«
Fotografija: Anžetova družina: mama Jožica, nečak Taj, sestra Tjaša, nečakinja Lina, sestrin mož Andrej, zgoraj oče Franc, Anže, brat Mitja, bratova punca Lidija in nečak Val FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Anžetova družina: mama Jožica, nečak Taj, sestra Tjaša, nečakinja Lina, sestrin mož Andrej, zgoraj oče Franc, Anže, brat Mitja, bratova punca Lidija in nečak Val FOTO: osebni arhiv

Anže Kuplenik, zmagovalec lanskega tekmovanja za laskavi naslov MasterChef Slovenije 2019, je takoj po zmagi povedal, da bo del denarne nagrade namenil družini in jo odpeljal na dopust v tople kraje. Konec prejšnjega tedna se je z družino in poln nepozabnih vtisov vrnil iz Dominikanske republike. Ker so potrebovali precej časa, da so lahko uskladili skupni prosti termin, so se odločili, da 25. februarja odpotujejo na težko pričakovani desetdnevni oddih, koronavirusu navkljub. »Vseskozi smo si razkuževali roke in si jih umivali, na letališčih smo nosili tudi zaščitne maske,« pove. »

V Dominikani smo se povsem sprostili in uživali. Nastanjeni smo bili v vili Slovencev, s katerimi se celo poznamo, tako da so nam razkazali mesto in tudi življenje domačinov. Ogledali smo si še dva bližnja otoka, pravi morski raj. Čudovito morje, plaže, neštete zanimive ribe, z masko je bil podvodni svet neverjeten. Noro,« navdušeno opiše. »Takšnega dopusta še nismo imeli, družina je zdaj večja pa tudi med sabo smo si precej različni, a smo se imeli vsi lepo,« je zadovoljen Anže, ki se je po vrnitvi že zakopal v knjige. Zdaj ima namreč študijske obveznosti in diplomo. »Komaj čakam, da bo to za mano, da se posvetim le kuhi in potovanjem. Zdaj živim za to in res uživam. Čaka me še kup team buildingov, delavnic, kuhanj na domu in v restavracijah, čez dober mesec pa za tri tedne odpotujem na Maldive in Šrilanko,« se že veseli.

Kokos za malico ali zajtrk si je lahko postregel kar z drevesa. FOTO: osebni arhiv
Kokos za malico ali zajtrk si je lahko postregel kar z drevesa. FOTO: osebni arhiv

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije