V PRIČAKOVANJU

Andrej Škufca razkril spol dojenčka: prihaja ...

Objavljeno 29. januar 2019 18.30 | Posodobljeno 29. januar 2019 18.30 | Piše: B. Z.

Andrej Škufca v nizkem startu. 

Andreju in njegovi Melindi so zdravniki napovedali, da bosta 8. februarja postala oče in mama.
Andrej Škufca še nikoli ni bil tako na trnih, kot je te dni, ko z ženo nestrpno čakata na rojstvo prvega otroka. »Z Melindo sva si dolgo želela dojenčka in sva presrečna, da se nama bo želja končno izpolnila. Pa čeprav ne veva, kako dejansko bo, ko bomo namesto dvojine, ki sva je vajena do zdaj, postali množina,« iskreno pravi Andrej.
image
Andreju in njegovi Melindi so zdravniki napovedali, da bosta 8. februarja postala oče in mama.

Zakonca sta se odločila, da bo Melinda rodila v Sloveniji, napovedani datum poroda pa je 8. februar. Že nekaj časa vesta tudi spol otroka – dobila bosta fantka, vendar njegovega imena nočeta javno razkriti. »Sam nameravam biti navzoč pri porodu,« razkriva Andrej, ki smo ga z ženo ujeli ravno po prihodu iz trgovine.

»Nekaj sva nakupila, nekaj dobila, sproti pa bova videla, kaj bova še potrebovala,« je praktičen plesalec, ki si bo po rojstvu sinka vzel nekaj tednov prosto, da se bodo vsi trije navadili drug na drugega in na nov ritem, od 10. marca naprej pa ga že vsako nedeljo čaka nova sezona šova Zvezde plešejo.

Glede na to, da sta oba z Melindo precej leteča (imata še plesno šolo v njeni domovini, na Madžarskem), bo tudi njun sin nedvomno od malega vajen menjavati okolje.
 
Deli s prijatelji