HLAČE

21 kilometrov ga je tiščalo tam spodaj

Objavljeno 22. april 2019 18.49 | Posodobljeno 22. april 2019 18.49 | Piše: B. Z.

Nesrečne hlače Boruta Pahorja.

Borut Pahor je bil kljub nevšečnostim zadovoljen z rezultatom na Istrskem maratonu.
Predsednik Borut Pahor je strasten športnik, ki se ne ustraši nobenega izziva. Plava precej dlje kot njegovi vrstniki, vsako leto pa se udeleži tudi nekaj tekaških maratonov, na katerih doseže spodoben čas – 21 kilometrov preteče v približno dveh urah.
image
Borut Pahor je bil kljub nevšečnostim zadovoljen z rezultatom na Istrskem maratonu.

Nedavno se je zelo veselil udeležbe na Istrskem maratonu. Tako zelo, da si je kupil nove tekaške hlače. Vendar, glej ga, zlomka, se je predsedniku tako mudilo, da je hlače oblekel narobe in so ga potem skoraj dve uri na progi neprijetno tiščale in drgnile tam, kjer so moški najbolj občutljivi. Pri tem mu ni mogel pomagati niti spremljevalec na kolesu, ki mu je vso pot podajal osvežilno pijačo in energijske gele. Med potjo so ga ostali tekači pozdravljali in ga spodbujali, vendar je bil predsednik tako posvečen teku, da se ni oziral nanje. Težave s hlačami pa se niso končale niti na cilju.
Ujetega t... tožba


Politik je pač politik, in predsednik ni pokazal, kakšne težave ima, niti ko so ga takoj po koncu teka obkrožili novinarji in ga spraševali o vtisih na tekmi. Profesionalno jim je poziral in namenil najširši nasmeh. Šele po tem se je šel lahko preobleč in je osvobodil svoje ujeto premoženje. 
Deli s prijatelji