DOBRA VILA MAJA

Če je možno v domišljiji, je možno v realnosti

Objavljeno 07. april 2020 20.00 | Posodobljeno 07. april 2020 20.00 | Piše: Novice

Želeti si in kreirati kaj zaradi ega, praznosti ali klica po pozornosti ne bo nikoli tista prava kreacija iz srca, predvsem pa tudi večinoma ne bo uspešna.

Dobra vila Maja. FOTO: Osebni Arhiv
Še enkrat preberite zgornji naslov, mojo afirmacijo oziroma najpomembnejše vodilo zadnjih 20 let, predvsem pa s to miselnostjo ustvarjam svojo zgodbo zadnjih 10 let. Če zaprem oči in si lahko zamislim kar koli, lahko to tudi uresničim. Vsaka stvar, ideja, sprememba se vedno najprej začne v naših mislih. Vsaka stvar se najprej rodi v domišljiji, šele nato jo kreiramo v realnosti.
Se zavedate, kaj vse je v resnici možno, če se ne omejujemo? Seveda bom tem vrsticam dodala pomemben primer, za katerega morate biti zreli, da ga boste čutili. Čutim, da se vam je vsaj 50 odstotkom zapodilo po glavi – jupiiii, lahko ustvarim tistega moškega, ki si ga želim imeti. Teoretično je to vse res, ampak kaj če ta moški v resnici sploh ni za vas in vas bo prizadel in vam prinesel samo dramo? Vesolje vam ga ne dostavi, ker v resnici ni za vas.

Vidite, kam grem? Ne bom si želela zmagati na Slovenija ima talent v petju, če nimam posluha. Zdrava samokritičnost mora biti prisotna pri vsaki kreaciji. Želeti si nekaj in kreirati zaradi ega, zaradi praznosti ali pa po klicu po pozornosti ne bo nikoli tista prava kreacija iz srca, predvsem pa tudi večinoma ne bo uspela.

Če je možno v domišljiji, je možno v realnosti – tukaj govorim o kreaciji iz tiste prave prvinske iskre ljubezni in svetlobe. Govorim o tistem navdihu in klicu duše. O notranjem glasu, ki šepeta, daj, uresniči in izkusi svoje bistvo, predvsem pa deli svoje darove s svetom. Duša šepeta, uresniči svoje poslanstvo.

Zanimivo je, da vedno, kadar v domišljiji kreiram svojo srčno željo, vse stvarstvo stremi k uresničevanju moje ideje. Kaj je ključno pri uporabi zakona domišljije in možnosti? V prvi vrsti so pomembni vaši občutki, kot da je želeno že v vaši realnosti. Želeno morate vibrirati, to že imate, ste ali pa ste uresničili. Naslednji korak je, da želeno vibrirate tudi skozi dan, in ne samo pet minut na dan skozi vizualizacijo in kreacijo z domišljijo. Čim več časa bodite osredotočeni v kreacijo z občutki. Navdihujoče čaranje vam želim!
Deli s prijatelji