OČKA

Bolj utrujen, kot če bi imel mačka

Novopečeni očka Filip Flisar. 
Fotografija: Prva družinska fotografija
Odpri galerijo
Prva družinska fotografija

Starševstvo ni mačji kašelj. Za novopečena očeta in mamo je lahko izjemno naporno, še posebej v prvih dneh, tednih in mesecih otrokovega življenja. Skoraj vsak izmed staršev je izkusil čare nočnega zbujanja, previjanja, bedenja.


Neprespane noči pa posledično terjajo svoj davek in včasih se človeku zazdi, da slabše ne more biti. Natanko tako se trenutno počuti naš najboljši smučar prostega sloga Filip Flisar, ki mu je pred dnevi srčna izbranka Monika povila hčerkico Sofio. Medtem ko sta dekleti okrevali po porodu, je Filip doma zložil in pripravil posteljico, nazdravil s prijatelji in se pripravil na najpomembnejšo vlogo v življenju. A je hitro ugotovil, da mu bo prvorojenka dala vetra.

Prva družinska fotografija
Prva družinska fotografija

»Pred kratkim sem še mislil, da je lahko človek najbolj utrujen od hudega mačka, toda na stvari zdaj gledam z drugega zornega kota,« je le dan za tem, ko sta domov prispeli njegovi dekleti, priznal utrujeni očka Filip. Ob tem njemu in Moniki želimo, da bi se stvari hitro obrnile na bolje in da bi se kmalu naspala!

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije