RETROVIZOR

Bilo je nekoč: po ločitvi se je z bivšim poročila še enkrat

Igrati je začela pri 12 letih, dve leti pozneje pa na snemanju spoznala 22-letnega Dona Johnsona in se z njim poročila, ločila ter še enkrat poročila in ločila.
Fotografija: Melanie ima sina Alexandra z Stevenom Bauerjem, igralko Dakoto z Donom Johnsonom in malo Stello z Antoniem Banderasom, ki so ga pospremili na premiero Zorra.
Odpri galerijo
Melanie ima sina Alexandra z Stevenom Bauerjem, igralko Dakoto z Donom Johnsonom in malo Stello z Antoniem Banderasom, ki so ga pospremili na premiero Zorra.

9. avgusta bo praznovala 63. rojstni dan, a ta slavna igralka je še danes malce uporniška. Njena mama je slavna Hitchcockova muza Tippi Hedren, oče pa je pokojni producent Peter Griffith. Z Manhattna se je z mamo po ločitvi preselila v Los Angeles, kjer je polovico časa na posestvu živela z rešenimi divjimi mačkami, ki jih je njena mama tako ljubila. Bila je bistro sramežljivo dekle, ki je celo preskočilo razred in maturiralo pred sovrstniki. Igrati je začela pri 12 letih, dve leti pozneje pa na snemanju spoznala 22-letnega Dona Johnsona in se z njim poročila (dvakrat!). Imela je veliko težav z alkoholom in drogami, a je navduševala s svojim igralskim talentom, med njenimi najbolj slavnimi filmi je Delovno dekle. Poročena je bila štirikrat s tremi moškimi, njen najslavnejši zakon je bil z Antoniem Banderasom.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije