Predstavitvena informacija

Zaščitne maske za državljane končno na voljo!

V zadnjih nekaj dneh smo bili priča izginotju zalog večine higienskih in prehrambnih izdelkov ter celo – straniščnega papirja. Zaščitnih mask pa ni bilo možno dobiti niti v zameno za zlato.
Fotografija: Največ pet paketov zaščitnih mask vam brezplačno dostavijo na dom. FOTO: LocoNatura
Odpri galerijo
Največ pet paketov zaščitnih mask vam brezplačno dostavijo na dom. FOTO: LocoNatura

Zato smo se pogovorili s slovenskimi spletnimi trgovci, ki trenutno precej nemoteno poslujejo (in pri katerih vam tudi država svetuje nakup zaradi večje varnosti!), in tudi preverili ponudbo fizičnih trgovin ter skušali ugotoviti, kje lahko v tem trenutku kupimo zaščitne maske za zaščito sebe in okolice. 

Imamo torej slabo in dobro novico. Začnimo s slabo:

1.    Velika večina spletnih trgovin ima razprodane vse zaloge omenjenih izdelkov in po telefonu nam v tem tednu niso znali niti okvirno povedati, kdaj jih bodo spet dobili.
2.    Cena teh artiklov strmo narašča iz dneva v dan, ne zgolj zaradi tega, ker bi trgovci izkoriščali trenutno stanje, pač pa ker primanjkuje zalog po celotni Evropi in so se povečali proizvodni stroški, posledično pa je sledil visok skok nabavnih cen, v nekaterih primerih (maske) je ta več kot 100-kraten! Zato ne bodite presenečeni, ko zagledate kakšno ceno, ki bi se ji še pred mesecem dni glasno smejali, in raje pomislite, koliko je vredno vaše zdravje in zdravje vaših bližnjih. 

FOTO: LocoNatura
FOTO: LocoNatura

Kaj je potem lahko dobra novica?



Slovensko podjetje DTM Natura d. o. o. je ravnokar na svoji spletni strani omogočilo prednaročilo zaščitnih mask, ki bodo predvidoma na voljo že v prihodnjem tednu!

V spletni trgovini LocoNatura.com so pravkar sprostili prednaročila za novo zalogo trislojnih zaščitnih mask (za prednaročilo kliknite tukaj), za katere pa velja nekaj posebnih zahtev:

1.    Vsak kupec lahko kupi največ 5 paketov zaščitnih mask, saj želijo, da se zaloga čim bolj pravično razdeli med kupce. Žal smo ljudje na testu solidarnosti v zadnjih tednih popolnoma pogrnili.
2.    Prednostna naročila bodo tista, ki bodo plačana brezkontaktno (s kreditno kartico, Paypalom, Moneto ali po predračunu), kar je tudi prošnja dostavnih služb, da z izmenjavo gotovine ne ogrožate sebe in njihovih zaposlenih. Sicer so omogočena tudi plačila po povzetju, vendar bodo prišla na vrsto zadnja – če bo zaloga to omogočala. 
3.    Dostava mask je brezplačna, ne glede na količino ali lokacijo dostave.

FOTO: LocoNatura
FOTO: LocoNatura

Še posebej nam je padel v oči njihov poziv kupcem na spletni strani, ki ga objavljamo tudi tukaj, saj se z njim v celoti strinjamo:



FOTO: LocoNatura
FOTO: LocoNatura

Odlična poanta – ne ustvarjate panike po nepotrebnem in pomislite tudi na ljudi okoli sebe. Tudi sami boste veliko bolj varni, če bodo vsi v vaši okolici imeli masko, kot če jih boste vi imeli 10, drugi pa jih ne bodo nosili – potem je tudi vaše nošenje praktično zaman. 

Ostanite varni, ostanite doma ter izkoristite varnost in udobje spletnih nakupov, pri katerih vam svetujemo tudi brezkontaktna plačila (kreditne kartice, Paypal, Moneta, predračuni), da se čim bolj izognete dotikanju gotovine. 

Zaščitne maske lahko naročite tudi neposredno na naslovu www.LocoNatura.com/si/zascitna-maska-3-slojna.


Naročnik oglasa je DTM Natura d.o.o​.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije