Predstavitvena informacija

Zaščitne maske za državljane končno na voljo!

V zadnjih nekaj dneh so izginile zaloge večine higienskih, prehrambnih izdelkov in celo – straniščnega papirja. Zaščitnih mask pa ni bilo možno dobiti niti v zameno za zlato.
Fotografija: FOTO: LocoNatura
Odpri galerijo
FOTO: LocoNatura

Zato smo se pogovorili s slovenskimi spletnimi trgovci, ki trenutno precej nemoteno poslujejo (in pri katerih vam tudi država svetuje nakup zaradi večje varnosti!), in preverili ponudbo fizičnih trgovin ter skušali ugotoviti, kje lahko v tem trenutku kupimo zaščitne maske za zaščito sebe in okolice. 

Imamo torej slabo in dobro novico. Začnimo s slabo:

1.    V veliki večini spletnih trgovin so razprodane vse zaloge omenjenih artiklov in po telefonu nam v tem tednu niso znali niti okvirno povedati, kdaj jih spet dobijo.
2.    Cena teh izdelkov strmo narašča iz dneva v dan, ne zgolj zaradi tega, ker bi trgovci izkoriščali trenutno stanje, pač pa ker primanjkuje zalog po celotni Evropi in so se povečali proizvodni stroški, posledično pa je sledil velik skok nabavnih cen, v nekaterih primerih (maske) je ta več kot 100-kraten! Zato ne bodite presenečeni, ko zagledate kakšno ceno, ki bi se ji še pred mesecem dni glasno smejali, in raje pomislite, koliko je vredno vaše zdravje in zdravje vaših bližnjih. 

FOTO: LocoNatura
FOTO: LocoNatura

Kaj je potem lahko dobra novica?

Našli smo zalogo!

Slovensko podjetje DTM Natura d. o. o., ki je registrirana specializirana trgovina z medicinskimi pripomočki, je pravkar na svoji spletni strani omogočilo naročilo zaščitnih mask, pakiranih po 50 kosov v kompletu! 

V spletni trgovini LocoNatura.com so ravnokar sprostili naročila za novo zalogo trislojnih zaščitnih mask (za naročilo kliknite tukaj), za katere pa velja nekaj posebnih zahtev:

1.    Vsak kupec lahko kupi največ 5 paketov zaščitnih mask, saj želijo, da se zaloga čim bolj pravično razdeli med kupce. Žal smo ljudje na testu solidarnosti v zadnjih tednih popolnoma pogrnili.
2.    Prednostna naročila bodo tista, ki bodo plačana brezkontaktno (s kreditno kartico, Paypalom, Moneto ali po predračunu), kar je tudi prošnja dostavnih služb, da z izmenjavo gotovine ne ogrožate sebe in njihovih zaposlenih. Sicer so omogočena tudi plačila po povzetju, vendar bodo ta prišla na vrsto zadnja – če bo zaloga to omogočala. 
3.    Dostava mask je brezplačna, ne glede na količino ali lokacijo dostave.

FOTO: LocoNatura
FOTO: LocoNatura

Še posebej nam je padel v oči njihov poziv kupcem na spletni strani, ki ga objavljamo tudi tukaj, saj se z njim v celoti strinjamo:

Zaradi ogromnega povpraševanja v zadnjem času in pomanjkanja zalog zaščitnih mask, rokavic in razkužil za roke smo primorani zviševati ceno, saj strmo naraščajo tudi stroški nabave teh izdelkov po vsem svetu – cene ne povišujemo zgolj zaradi izkoriščanja trenutne situacije! 

S tem pa hkrati onemogočamo posameznikom, da bi po nepotrebnem naročali večje količine zaščitnih mask in s tem onemogočali nakup drugim. Še naprej se bomo trudili ohraniti cene v razumnih okvirjih, dokler bo le možno, naši pridni zaposleni pa se trudijo vse pakete odposlati pravočasno in z vsakodnevnim pakiranjem za vas tvegajo tudi svoje zdravje – zato vas lepo prosimo, da bodite uvidevni do tega, če dostava paketa traja kakšen dan dlje, kot ste sicer vajeni. 

Prosimo, bodite solidarni pri naročilih in ne naročajte čezmerno oz. več, kot vaše gospodinjstvo potrebuje.


FOTO: LocoNatura
FOTO: LocoNatura

Odlična poanta – ne ustvarjate panike po nepotrebnem in pomislite tudi na ljudi okoli sebe. Tudi sami boste veliko bolj varni, če bodo vsi v vaši okolici imeli masko, kot če jih boste vi imeli 10, drugi pa jih ne bodo nosili – potem je tudi vaše nošenje praktično zaman. 

Ostanite varni, ostanite doma in izkoristite varnost in udobje spletnih nakupov, pri katerih vam svetujemo tudi brezkontaktna plačila (kreditne kartice, Paypal, Moneta, predračuni), da se čim bolj izognete dotikanju gotovine. 

Zaščitne maske lahko naročite tudi neposredno na naslovu www.loconatura.com/si/zascitne-maske-50-kom.

Naročnik oglasa je DTM natura d.o.o.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije