Predstavitvena informacija

Zakaj diete pri vas ne delujejo?

Ste tudi vi eden ali ena od tistih, ki je preizkusila že vse mogoče diete, pa vam z nobeno ni uspelo doseči želenega cilja? Niste edini. Podatki namreč razkrivajo, da je kar 95 % diet neuspešnih. Se sprašujete, zakaj?
 
Fotografija: FOTO: Zoonar Rf Getty Images/zoonar Rf
Odpri galerijo
FOTO: Zoonar Rf Getty Images/zoonar Rf

Ko gremo zjutraj v službo, nam je samoumevno, da si umijemo zobe in se preoblečemo iz pižame. Tudi če se odločimo za udeležbo na maratonu, se ne odpravimo kar tja, ampak se zavedamo, da so potrebne predpriprave. Naš razum pa se v hipu zamegli, ko stopimo na tehtnico, ki pokaže za naš okus veliko preveč kilogramov, ali ugotovimo, da si ne moremo več zapeti hlač, ki so nam bile prav še pred letom dni. Takrat smo pripravljeni v trenutku radikalno spremeniti način prehranjevanja in se lotiti diete. Pa si predstavljate, kaj to pomeni za naše telo, ko z danes na jutri popolnoma spremenimo svoje prehranjevalne navade?!
 
Telo je treba pripraviti
Na dieto, pa katero koli že, mora biti telo pripravljeno. V nasprotnem primeru ga izpostavimo zelo velikemu stresu. Ker ne ve, kaj ga je doletelo, se brani. Posledica je dobro znani jojo efekt, ko se ob koncu diete ekstremno hitro zredimo nazaj.

FOTO: Sanofarm
FOTO: Sanofarm


Vse to bi lahko preprečili, če bi se na dieto pripravili ter poskrbeli za dobro delujoče presnovne organe in prebavni sistem. Okrepljen organizem je namreč predpogoj, da sploh lahko začnemo hujšati. Okrepimo pa ga lahko z novim aktivnim tonikom Vivalt Activator, ki ima edinstveno sestavo. V njem je združenih kar sedem naravnih učinkovin (artičoka, silimarin, regrat, mate, acerola, šipek, sladki koren) in pet vitaminov (holin, B3, B12, B6, vitamin C), ki telo pripravijo na uspešno preoblikovanje telesa. Njegova uporaba je povsem preprosta: z odmernikom si dvakrat na dan odmerimo priporočeno količino in jo popijemo. Učinek pa je ... no, prepričajte se sami!

Še bolj kot izbira prave diete je pomembno, da se nanjo pripravimo. Pri tem nam lahko zelo učinkovito pomaga aktivni tonik Vivalt Activator.

FOTO: Sanofarm
FOTO: Sanofarm


​Že mislite na poletje?
Če želite poleti dober videz v kopalkah, začnite o tem razmišljati že zdaj. Za začetek se na preoblikovanje telesa pripravite z aktivnim tonikom Vivalt Activator in počasi začnite spreminjati svoje prehranjevalne in vadbene navade. Ker bo telo pripravljeno na spremembe, bo uravnavanje telesne teže občutno lažje!

 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije